Buy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideComprar Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesOstaa Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Testorapid (hætteglas) (Alpha Pharma)

DKK339.20

Testorapid (hætteglas) (Alpha Pharma)

DKK339.20

Producent: Alpha Pharma Kategori: Injectable Stof: Testosterone propionate Pakke: 10ml hætteglas (100mg/ml)

Varenummer (SKU): 580 Varekategorier: , Tag:

Testorapid er et tidstestet steroid, grundlæggeren af ​​de fleste anabolske steroidderivater, produceret af medicinalfirmaet Alpha Pharma. Den aktive ingrediens i dette steroid, testosteronpropionat, bruges aktivt i medicin og sport power discipliner. Det betragtes som et af de mest eftertragtede stoffer i bodybuilding. Æret for dets effektivitet i at opbygge muskelmasse af høj kvalitet, forbrænde fedt, udvikle udholdenhed og stimulere libido. Lægemidlet bruges aktivt i tørreperioder.

Testosteron er et mandligt kønshormon med en androgen base. Testosteronpropionat er en allerede modificeret form for endogen testosteron med tilsætning af propionsyre på esterbasis. Det er esteren, der korrigerer og forbedrer det aktive stofs egenskaber. Denne ester spiller også en vigtig rolle i varigheden af ​​lægemidlets virkning i kroppen, da testosteron i sin rene form ikke kan være aktivt i blodet i lang tid.

Effekter af testosteronpropionat

Da det er et stærkt anabolsk og kraftfuldt androgen steroid, er stoffet i stand til at aromatisere og konvertere til østrogen. Det har evnen til at regulere funktionen af ​​hypofysen og i høj grad accelerere proteinsyntesen. Disse egenskaber giver steroidet mulighed for at bruge det i steroidtørringskurser. Med Testosteron Propionate vil dine muskler ikke vokse hurtigt, processen med at opbygge muskelmasse er langsom, men sikker og høj kvalitet. Steroidet har en udtalt anti-katabolisk effekt, fremmer hurtig genopretning af muskelvæv, og evnen til at stimulere produktionen af ​​væksthormon giver en god fedtforbrændingseffekt ved opbygning af mager muskelmasse. Hvis du beslutter dig for at købe Testorapid for at få kvalitetsmuskler, så er dette steroid præcist, hvad du har brug for, du kan forvente at tage op til 5-6 kg i vægt på 4-5 uger.

Doseringer og cyklusser

Testosteronpropionat er karakteriseret ved en kort frigivelsestid, og derfor skabes behovet for hyppige injektioner. Typisk, for mænd, er doseringen af ​​testosteronpropionat 50-100 mg, hver anden dag eller hver dag. Hvis vi taler om et solo Testosteron Propionate kursus, så skal det bemærkes, at et sådant kursus ikke er særlig effektivt, og er mere velegnet til begyndere. For den bedste effekt, afhængigt af dine mål og midler, anbefales det at bruge Test Prop fra Alpha Pharma i kombination med andre anabolske steroider. I tørrekurser kombineres det godt med Stanozolol, Trenbolone Acetate, Masteron og Primobolan.

Bivirkninger

På grund af de hyppige injektioner kan injektionsstederne give nogle gener, såsom smerter, irritation og rødme. Derfor bør du hver gang injicere forskellige steder.

Steroidet er i stand til at aromatisere, risikoen for omdannelse til østrogener og dihydrotestosteron ved høje doser er meget høj, og derfor kan atleten få sådanne bivirkninger som: gynækomasti, hårtab på hovedet, hirsutisme (øget hårvækst i hele kroppen) , acne, øge prostata (især hos dem over 50), og kvinder kan opleve maskulinisering.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testorapid (hætteglas) (Alpha Pharma)”