Buy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideComprar Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesOstaa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Altamofen-20 (Alpha Pharma)

DKK190.90

Altamofen-20 (Alpha Pharma)

DKK190.90

Producent: Alpha Pharma Kategori: Anti Estrogens Stof: Tamoxifen citrate (Nolvadex) Pakke: 20mg 50 pills

Varenummer (SKU): 564 Varekategorier: , Tag:

Altamofen er et effektivt anti-østrogent lægemiddel med egenskaben til at øge produktionen af ​​endogent testosteron. Lægemidlet produceret medicinalfirmaet Alpha Pharma indeholder det aktive stof Tamoxifen Citrate. I idrætsudøvelsen bruges det effektivt både efter og som en del af steroidkurser, for at forebygge og minimere konsekvenserne. Som tilsigtet er det et anti-østrogent middel.

Egenskaber og effekter

Tamoxifen er en selektiv østrogenreceptorblokker. Håndteringen er baseret på evnen til at blokere østrogenreceptorer: Lægemidlet og nogle af dets metabolitter konkurrerer om bindingssteder med østrogene (kvindelige) hormoner og forhindrer og minimerer dermed deres negative Virkninger (inklusive på hypothalamus-hypofyse-testikelbuen, som, som et resultat, har en positiv effekt på produktionen af ​​endogent testosteron).

Under brug er Tamoxifen i stand til effektivt at forhindre udviklingen af ​​østrogenafhængige sidevirkninger såsom gynækomasti, samt genoprette kroppens eget testosteron, som det er højt værdsat for af amatører og sportsprofessionelle ved hjælp af steroidprodukter. Det kan også indirekte inducere fedtforbrænding og vanddrivende processer.

hvordan man tager Tamoxifen

De gennemsnitlige anbefalede doser af Tamoxifen varierer fra 10 mg til 40 mg pr. dag (henholdsvis en halv tablet – 2 tabletter pr. dag). Efter oral administration absorberes lægemidlet hurtigt: den effektive koncentration opnås på 4-7 timer. Anvendelsen af ​​Tamoxifen til post-cyklus terapi (PCT) kan effektivt vare i flere uger, i gennemsnit op til 3 uger, hvilket er nok for de fleste atleter til at komme sig og konsolidere resultaterne af kurset.

Tamoxifen i sig selv er ikke et steroidlægemiddel, derfor er det sikkert at bruge efter og under steroidkurser (afhængig af opgaverne). Det viser ikke uafhængigt anabolsk og androgen aktivitet, men det er i stand til indirekte (ved at øge niveauet af testosteron, som har de nødvendige egenskaber).

Bivirkninger

tage Tamoxifen i bodybuilding er ikke ledsaget af øgede risici for sine egne bivirkninger, men for at undgå potentielle konsekvenser er det nødvendigt at udelukke kontraindikationer for brug: overfølsomhed over for stoffet eller komponenterne i sammensætningen, graviditetsperioden eller amning hos kvinder ; med forsigtighed – med diabetes mellitus, øjensygdomme, nyresvigt, leversvigt, trombose, tromboembolisk sygdom, hyperlipidæmi, leukopeni, hypercalcæmi og en række andre sygdomme.

Anmeldelser

Det er vigtigt at bemærke, at Tamoxifens anmeldelser af Alpha Pharma beskriver resultatet af lægemidlets håndtering er hurtigt mærkbar, og dens egen side Virkninger er praktisk talt ikke ejendommelige for det. Sjældent (oftere i tilfælde af misbrug), kan side Virkninger fra de endokrine, fordøjelses-, centralnerve- og andre systemer i kroppen udvikle sig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Altamofen-20 (Alpha Pharma)”