Singanitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in USASinganitropin 100iu till salu - Alpha Pharma Legal Steroide in DeutschlandSinganitropin 100iu en venta - Alpha Pharma Legal esteroides en EspañaSinganitropin 100iu Myytävänä - Alpha Pharma Legal Steroidit in SuomiSinganitropin 100iu à vendre - Alpha Pharma Legal Stéroïdes in FranceASinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in USASinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in NorgeSinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in ItaliaSinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in Sverige
Singanitropin 100iu (Singani Pharma)

DKK2,506.60

Singanitropin 100iu (Singani Pharma)

DKK2,506.60

Producent: Singani Pharma
Kategori: Hormones & Peptides
Stof: Human Growth Hormone (HGH)
Pakke: 10 hætteglass x 10 IU

Varenummer (SKU): 697 Varekategori: Tag:

Singanitropin, er et lægemiddel fra Singani Pharma, der er dukket op på markedet relativt for nylig. Faktisk er dette lægemiddel en analog af et hormon uafhængigt produceret af den menneskelige krop kaldet Somatropin (Human Growth Hormone eller HGH). Den første modifikation af dette lægemiddel blev udviklet til børn, der er blevet diagnosticeret med et problem med fysisk udvikling. Men efter adskillige undersøgelser blev det besluttet at bruge det i sport. Nu er den især populær blandt både bodybuildere og sportsfans. Mange atleter vælger dette lægemiddel til kurser designet til at accelerere væksten af ​​højkvalitets muskler. I vores netbutik kan du købe Somatropin i 10 hætteglas á 10 IE.

Effektiviteten af ​​Somatropin

Dybest set, HGH produceret af Singani Pharma bruges af atleter til at få høj kvalitet muskelmasse. Blot en måneds tid giver stoffet bodybuilderen mulighed for at opnå en stigning i nettovægten fra 1 til 2 kg. Og dette er ikke alle de egenskaber, der kan opnås med dette lægemiddel. Med korrekt anvendelse tillader HGH:

 • Acceleration af processerne til forbrænding af fedtaflejringer;
  • Styrkelse af immunsystemet;
  • Forbedrer leddenes arbejde og styrker skeletsystemet;
  • Forbedrer hudens tilstand;
  • Accelererer regenereringsprocesser.
  Også de aktive komponenter af lægemidlet gør det muligt for atleten konstant at opretholde kroppen i god form. Nogle eksperter har bemærket dets bemærkelsesværdige anti-kataboliske virkning.

Hvorfor vælge Somatropin?

De fleste af atleterne bemærker lægemidlets høje effektivitet til dets ret lave omkostninger. Virksomheden Singani Pharma tillod mange atleter at bruge dette lægemiddel på sig selv på grund af overkommelige priser, fordi tidligere kun velhavende atleter havde råd til det. Nu bemærker bodybuildere følgende fordele ved at vælge dette lægemiddel, nemlig:

 • Høj effektivitet;
  • Absolut sikkerhed for kroppen;
  • Positiv indvirkning på sundhedstilstanden;
  • Håndgribelige resultater;
  • Tilstrækkeligt højt rensningsniveau, som når op til 98%.
  Det skal bemærkes, at med korrekt brug tillader stoffet en atlet at få fra 1 til 2 kg tør muskel. Ganske ofte klager atleter over manglen på effektivitet fra brugen i starten, men dette skyldes hovedsageligt det faktum, at stoffet aktivt kæmper med fedtdepoter i de første dage af brug, så resultatet fra tage det er umiddelbart usynligt.

Regler for tage HGH

Doseringen af ​​lægemidlet for hver atlet vælges individuelt, og det afhænger primært af vægt, køn og andre vigtige faktorer. Den gennemsnitlige dosering er omkring 4-6 IE pr. dag, og injektionen udføres en gang dagligt. I gennemsnit kan et forløb af Somatropin vare fra 3 til 6 måneder. Det er en fordel at tage stoffet i kombination med steroider for at øge effektiviteten. Nogle atleter vælger at bruge HGH under en steroidcyklus, fordi der efter cyklussen ikke kræves yderligere omkostninger til PCT.

Potentielle bivirkninger

Hvis idrætsudøveren af ​​en eller anden grund træffer en selvstændig beslutning om at øge dosis af indtaget eller at øge varigheden af ​​kursus, så kan følgende side Virkninger forventes:

 • Nedsat blodplasmaniveauer;
  • Fald i glukoseniveauer;
  • Begyndelsen af ​​akromegali hos mennesker, der lider af hyperfunktion af gonaderne;
  • Forlængelse, vækst og fortykkelse af knoglevæv. Måske en stigning i fødder, hænder og overvækst af bruskvævet i underkæben og næsen;
  • I nogle tilfælde kan overdosering forårsage overvækst af indre organer.
  Men da lægemidlet er naturligt for den menneskelige krop, forekommer der normalt ikke bivirkninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Singanitropin 100iu (Singani Pharma)”