Cypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma till salu - Testosterone Cypionate SteroideCypionate 250 Dragon Pharma en venta - Testosterone Cypionate esteroidesCypionate 250 Dragon Pharma Myytävänä - Testosterone Cypionate  SteroiditCypionate 250 Dragon Pharma à vendre - Testosterone Cypionate StéroïdesCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate Steroids
Cypionate 250 (Dragon Pharma)

DKK421.90

Cypionate 250 (Dragon Pharma)

DKK421.90

Producent: Dragon Pharma
Kategori: Injectable
Stof: Testosterone Cypionate
Pakke: 10ml hætteglas (250mg/ml)

Varenummer (SKU): 714 Varekategorier: , Tag:

Cypionat 250 fra Dragon Pharma foretrukket af atleter, der ønsker at tage størrelse på, fordi den er let til aromatiseret og derfor fylder kroppen med vand. Det siger sig selv, at enhver gevinst er fremskridt. I dette tilfælde fylder testosteron cypionate til salg stærkere, du får flere muskler, og fænomenet rollback er mere udtalt, men i den dybe lavsæson passer Cypionat 250 ret organisk ind i nogle svære sammensatte cyklusser, hvilket der især er brug for. hvis atleten allerede har udviklet en tolerance over for testosteronenanthate.

Cypionat 250 til Bodybuilding

Testosteron Cypionate er ikke egnet til begyndere atleter, da det er en lang ester, og på en solo-cyklus kan der være fald i maksimale koncentrationsniveauer af hormoner i blodet (steroid pits). Generelt anbefaler vi ikke at starte din første cyklus med farmakologiske lange lægemidler, fordi de er sværere at administrere, desuden vil fordelene ved cyklusser med langesterede lægemidler være meget større, når cyklussen er afsluttet med lægemidler med korte estere , og dette er en kompleks cyklus, som begyndere bare ikke har brug for. Det betyder dog ikke, at Cypionat 250 ikke kan bruges solo, for eksempel i styrkeløft kan sådan en cyklus være optimal. Hvad angår bodybuilding, er det bare en no go at injicere dig selv med en lang ester af testosteron solo, men som en del af en “blanding” er Testosteron Cypionate meget, meget interessant.

Cyklus af Cypionat 250

Den anbefalede cyklus varighed er 6-15 uger. Mindre end dette giver ingen mening at tage, og længere cyklusser udføres af fagfolk, der ikke har brug for rådgivning.

Doser varierer fra 250 til 1000 mg pr. uge, men effektive doser starter ved omkring 500 mg, mere end 1000 mg er meningsløst for simple atleter at tage, det er meget mere effektivt at inkludere et tredje lægemiddel i cyklussen for en synergistisk effekt.

Doseringshyppighed: teoretisk kan Cypionat 250 injiceres hver 2. uge, men i praksis injiceres det ofte en gang om ugen, men mere regelmæssige doseringer er tilrådeligt, så vi anbefaler at injicere lange estere 2-3 gange om ugen, afhængigt af Dosering og antallet af andre lægemidler.

Mulig Side Virkninger af Cypionat 250

Som regel er der ingen væsentlige side Virkninger ved normale doser, men minimal side Virkninger kan stadig mærkes. Dette skyldes, at der er en for stor mængde androgener, som kroppen forsøger at balancere med østrogen (det kvindelige hormon), og en stor mængde østrogen kan føre til udvikling af kvindelige sekundære seksuelle karakteristika såsom gynækomasti, væskeophobning og fedtophobning. . For at mindske al negativiteten ved forbruget, anbefales det at tage anti-østrogener som Clomid efter kurset.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cypionate 250 (Dragon Pharma)”