Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testosterone Cypionate - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Testocyp (Alpha Pharma)

DKK444.80

Testocyp (Alpha Pharma)

DKK444.80

Producent: Alpha Pharma Kategori: Injectable Stof: Testosterone cypionate Pakke: 10 ampuller (250mg/ml)

Varenummer (SKU): 577 Varekategorier: , Tag:

Testosteron Cypionate (Testocyp) bruges af atleter og bodybuildere, men det anses for at være en mindre almindelig form for testosteron. Derudover er det et af de mest specifikke aktive stoffer i behandlingen af ​​andropause og andre sygdomme forbundet med mangel på gonadotropiner hos mænd.

Lægemidlet er ekstremt effektivt til at opbygge muskelmasse og øge styrke. Dette produkt er bredt tilgængeligt på farmakologimarkedet, og prisen på Testosteron Cypionate er ikke forskellig fra dets analoger. For at forstå, hvordan et middel virker, skal du have et minimalt kendskab til androgener.

Androgener, de såkaldte mandlige kønshormoner, som gør en mand anderledes end en kvinde. De frigives af celler og sørger for de fleste af de fysiologiske processer i kroppen. Kønshormonet produceres celler i testiklerne (hos mænd), en voksen er i stand til at producere fra 2,5 til 11 mg om dagen, det vil sige i bedste fald en person er i stand til at producere op til 77 mg testosteron om ugen. Testosteron er ansvarlig for væksten af ​​kropshår, for fysisk styrke, muskelvækst i det mandlige mønster og andre forskelle, der er karakteristiske for en mand. Følgelig, jo mere mandligt hormon, jo hurtigere og mere mandlige karakteristika vil blive. En atlet med gennemsnitlig erfaring kan injicere op til 500mg af stoffet om ugen, som du forstår derfra, og sådanne lynhurtige og fantastiske ændringer sker i den fysiske udvikling af en atlet tager stærkt androgene anabolske steroider, såsom Testosterone Cypionate.

Effekt og handling

Testosteron virker på musklerne, øger deres volumen, øger kvaliteten og mængden af ​​muskelfibre. Dette skyldes visse fysiologiske processer. Lægemidlet bekæmper og beskytter aktivt dine hårdt tjente muskler, det undertrykker glukokortikoidhormoner, der fører til naturlig muskelatrofi (katabolisme).

Ved tage i androgener signalerer hjernen musklerne til at lagre flere kontraktile proteiner (aktin og myosin), mens glukokortikoidhormoner stimulerer hjernen til at gøre det modsatte.

Påbegyndelsen af ​​erytropoiese (formering af røde blodlegemer i nyrerne) fremmer større iltning af blodet, hvilket fører til øget muskeludholdenhed. Røde blodlegemer kan også hjælpe med hurtig restitution fra intens fysisk aktivitet. Selvfølgelig kan en person tage Cypionate øge aggressiviteten markant, men det er ikke en dårlig ting, hvis du sender den til træning.

Så, Testosteron Cypionate til et kursus kan øge muskelmassen med 12 kg, styrkeindikatorer stiger som regel med 10-15%, en atlet tager testosteron simpelthen svulmer op foran vores øjne.

Sådan bruges

Testocyp bruges kun til langtidsbrug, Cypionate er en lang æter, og derfor virker den ikke med det samme, den æteriske olie sammen med det aktive stof akkumuleres i fedtlaget og frigives gradvist i blodet, og opretholder det maksimale plasmaniveauer af steroidet i kroppen. Som regel begynder effekten fra anden uge, dog efter endt kursus kan Cypionate give resultater i flere uger.

Dosering til mænd overstiger ikke 500 mg om ugen, som er opdelt i to lige store doser på forskellige dage, for eksempel mandag og torsdag, 250 mg hver. Kurset varer fra 5 til 6 uger.

I kurser for vægt, er stoffet ofte kombineret med Anadrol eller Dianabol. Atleter i den tørre fase, der stræber efter tørrere, definerede muskler, bruger det sammen med Trenbolone, Anavar, Winstrol og Masteron.

Bivirkninger

Som regel er der ingen væsentlige side Virkninger ved normale doser, men minimal side Virkninger kan stadig mærkes. Dette skyldes, at når der er en for stor mængde androgener, forsøger kroppen at balancere den med østrogen (det kvindelige hormon), og for meget østrogen kan føre til udvikling af kvindelige sekundære seksuelle karakteristika såsom gynækomasti, væskeophobning og fedtophobning. . For at mindske al negativiteten ved indtaget, anbefales det at tage anti-østrogener som Clomid efter kurset.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testocyp (Alpha Pharma)”