Terms and Conditions - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Bedingungen und Konditionen - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Términos y condiciones - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Ehdot ja edellytykset - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Modalités et conditions - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Voorwaarden en Condities - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Termini e condizioni - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Villkor och bestämmelser - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

Vilkår og betingelser

VED KØB FRA steroideratkobe.com


steroideratkobe.com forbeholder sig retten til at nægte at behandle eller sende ordrer, der er foretaget på vores onlinebutik, hvis kunden ikke bekræfter, at de har accepteret og accepteret salgsbetingelserne beskrevet nedenfor.

Derfor, ved at afgive en ordre hos os, bekræfter køberen, at de er bekendt med og accepterer at overholde vores virksomhedsbestemmelser, der er fastsat her.

 1. Minimumsalderen for at bestille vores produkter og gøre brug af vores tjenester er 18 år.
 2. Hvis køberens oprindelsesland har andre importlove end vores, er vi ikke ansvarlige for at bekræfte disse love og importrestriktioner.
 3. Produkter transporteres på købers egen risiko og med den forståelse, at enhver retssag mod køberen for ikke at overholde reglerne og importlovgivningen i destinationslandet vil blive holdt i reserve.

Som følge af svingende valutakurser kan priserne til enhver tid ændres uden varsel.

Produkternes tilgængelighed kan ændres uden varsel.

Ordreannulleringer efter betalinger er blevet behandlet vil ikke blive accepteret.

Vi bruger kulstoffotopapir til at pakke produkter, som røntgenscannere ikke vil kunne se igennem. Giv os venligst besked, hvis du gerne vil have dine varer forklædt som specifikke genstande for at forbedre leveringsskønnet, f.eks. rejsesouvenirs, videokassetter, legetøj mv.

Danmark

Ekspres luftpost: 1-3 hverdage

Almindelig luftpost: Maksimalt 5-12 dage

EUROPA

Ekspres luftpost: 1-3 hverdage

Almindelig luftpost: 8-17 dage

TYSKLAND, CANADA OG AUSTRALIEN

Kun anbefalet post: 8-17 hverdage

     Ingen ekspresforsendelse er i øjeblikket tilgængelig til disse destinationer, da de øger chancerne for, at produkter bliver konfiskeret i tolden.

FORSENDELSE FORSINKELSER

Forsendelsesforsinkelser forårsaget af helligdage eller leveringstjenesteudbyderen er ikke dækket af os. Hvis vi giver dig en leveringsdato, er det kun et skøn. Der er intet ansvar på vores side for eventuelle tab eller skader pådraget af tredjeparter på grund af forsinkelsen i leveringen af ​​produkterne til dig, medmindre forsinkelsen var forårsaget af vores skødesløshed.

Den elektroniske regning, du vil modtage efter at have foretaget dit køb, vil indeholde dit ordrenummer, specificering og specifikationer samt brugernavn og adgangskode (som du har angivet på købstidspunktet), som giver dig mulighed for at spore status for din ordre.

 1. FORTOLD
  Vi har en næsten perfekt succesrate for at få fortoldet ordrer: 99,9 % til Danmark, 99,5 % til Canada og Europa og 97 % til Sydafrika. Vores erfaring er, at der kun er 1 % chance for, at produkter vil blive beslaglagt; i så fald vil vi godtgøre hele tabet af ordren.
 1. Når varerne er leveret til din oplyste leveringsadresse, og du har skrevet under på og accepteret ordren, bliver du ejer af varerne. Fra det tidspunkt vil vi ikke længere være ansvarlige for tab eller skade på varen.
 1. LEVERINGSADRESSE
  Levering af de bestilte produkter vil kun ske til den adresse, der var angivet på bestillingstidspunktet.
 2. FORKERT FORSENDELSESOPLYSNINGER
  Hvis køber giver fejlagtige forsendelsesoplysninger, kan ordren blive fejlleveret eller returneret til afsenderen. Som et resultat af dette er vi ikke ansvarlige for ordretab, økonomiske tab eller andet, der kan opstå i forbindelse med fejlleveringen. Vores varer kan ikke returneres, da vi ikke angiver en korrekt returadresse på pakken eller dens etiketter.
 3. GENAFSENDELSE AF ORDRER
  Kunder, der ikke er hjemme, når forsendelsen skal leveres, eller som undlader at hente kassen fra posthuset til tiden, vil ikke kvalificere sig til, at ordren genforsendes. Forsendelser genforsendes kun, hvis de er blevet konfiskeret af toldvæsenet eller beskadiget ved levering.
 1. Der er en trykt udløbsdato på ydersiden af ​​hver produktpakke. I det sjældne tilfælde, at du får produkter, der er udløbet, skal du ikke bruge dem og informere os så hurtigt som muligt. Bortset fra dine lovbestemte rettigheder vedrørende kvalitet og egnethed til formålet, giver vi ingen erklæringer eller garantier af nogen art, hverken udtrykkeligt eller underforstået, vedrørende noget, vi sælger, medmindre andet er angivet.
 1. For anvendelsen af ​​produkter leveret af denne hjemmeside fralægger vi os ethvert ansvar. Denne hjemmeside (såvel som alle sider forbundet til eller fra denne) tilskynder eller støtter ikke anvendelsen af ​​anabolske/androgene steroider eller andre medikamenter. steroideratkobe.com, dets direktører og overdragere er skadesløs og holdes skadesløse fra ethvert tab, kendt eller ukendt, forudset eller uforudset som følge af anvendelsen af ​​dette indhold og købet af Steroid.
 2. Vi går ikke ind for, opmuntrer, besidder eller forsøger at opnå anabolske steroider eller andre kontrollerede stoffer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for vores besøgendes eller kunders aktiviteter eller adfærd.
 3. Fordi de beskrivelser og udtalelser, der tilbydes på dette websted, kun er forslag, er de ikke beregnet til at være medicinsk rådgivning. Se altid en autoriseret læge, før du tager nogen af ​​disse medikamenter, fordi forkert og uovervåget brug kan have skadelige og langsigtede negative Virkninger på brugerne.
 4. Administrationen af ​​lægemidler til mindreårige for at forbedre atletisk præstation er stærkt fordømt.