Buy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroideComprar Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Masteron 100 (Dragon Pharma)

DKK544.70

Masteron 100 (Dragon Pharma)

DKK544.70

Producent: Dragon Pharma Kategori: Injectable Stof: Drostanolone propionate (Masteron) Pakke: 10 ampuller (100mg/ml)

Varenummer (SKU): 700 Varekategorier: , Tag:

Masteron 100 er produktnavnet for den injicerbare form af hormonet Drostanolone Propionate, der produceres af Dragon Pharma. Masteron bruges af bodybuildere til at opnå en smuk definition af kroppen uden at fjerne overskydende væske og en moderat fedtforbrændende effekt.

Egenskaber af Masteron

Inden for bodybuilding har Masteron bevist sig selv som et fremragende lægemiddel til at øge tør muskelmasse. Resultaterne er en moderat muskeltilvækst uden en væsentlig stigning i totalvægten. Masteron foretrækkes af atleter, der forbereder sig til seriøse konkurrencer, hvor du skal demonstrere kroppens styrke og skønhed uden at forlade vægtkategorien. Andre fordele ved lægemidlet er dets evne til effektivt at forbrænde fedt, øge tætheden af ​​muskler og den fremragende formning af muskler.

Dosering og administration

Masteron kan tages individuelt eller i kombination med andre lægemidler. Hvis det tages alene, øges dosis en smule. Den anbefalede dosis af Masteron til mænd er 300-500 mg hver 2.-3. dag, men ikke mere, da virkningen af ​​lægemidlets aktive stof stopper efter kun 3 dage. Kvinder rådes ikke til at overstige 25-50 mg om dagen, taget en gang hver 3. dag, dette skyldes den høje sandsynlighed for viriliseringssymptomer.

Hvis atleten endnu ikke har haft erfaring med tage Masteron, så er det bedre at overholde den anbefalede dosis og ikke øge den. Afviklingen af ​​Masteron overstiger oftest ikke 6-10 uger, men den kan også stige op til 12 uger.

Når du tager Masteron, kan du ikke tage anti-østrogen medicin, da det aktive stof Drostanolone Propionate ikke aromatiserer. Hvis der er behov for at kombinere Masteron med et hvilket som helst lægemiddel, vil Winstrol (Stanozolol) være en fremragende mulighed, som perfekt fjerner væske fra kroppen. I denne kombination af lægemidler er den anbefalede dosis af Winstrol i starten 50-100 mg dagligt eller hver anden dag, dosis af oral Winstrol øges fra 10 til 30 mg i løbet af ugen. Masteron kan tages både i form af tabletter og som injektioner, begge disse former for lægemidlet giver ved deres virkning på kroppen god ydeevne i kombination med syntetiske testosteronderivater. Skal du bygge muskler af høj kvalitet, kan Masteron tages i kombination med Boldenone. Den eneste advarsel ved hjælp af en kombination af disse to stoffer er øget appetit. Så hvis der er behov for at opretholde en atlets vægtklasse, er det bedst at følge en streng diæt.

En god kombination er Masteron og Primobolan (Methenolone). Med hensyn til deres virkning på kroppen har disse stoffer ligheder, men hvis de tages sammen, kan du på kort tid mærke et mærkbart resultat. Da det anbefales at tage Primobolan i lang tid, tages Masteron og Primobolan kombinationen i 12 uger.

Bivirkninger

En anden fordel ved steroid er fraværet af østrogen side Virkninger forbundet med aromatisering af hormonet. Masteron til mænd uden recept forårsager traditionelle maskuline bivirkninger: skaldethed på grund af hæmning af hårsækkens vækst; acne hos personer med fedtet hud og aggressiv adfærd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Masteron 100 (Dragon Pharma)”