Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Primobolan 100 (Dragon Pharma)

DKK112.00

Primobolan 100 (Dragon Pharma)

DKK112.00

Producent: Dragon Pharma Kategori: Injectable Stof: Methenolone enanthate (Primobolan depot) Pakke: 10 ampuller (100mg/ml)

Varenummer (SKU): 705 Varekategorier: , Tag:

Primobolan 100 er fremstillet af Dragon Pharma, og det er mærkenavnet for det mandlige hormon kaldet methenolone enanthate. Enanthatesteren er bundet med methenolonforbindelsen, som har evnen til at øge dens aktive halveringstid i kroppen. Derfor forbliver den aktiv og fungerende i kroppen i meget lang tid. Den forlængede halveringstid giver dig mulighed for kun at tage 2 eller 3 injektioner på en uge. Esterne, der er knyttet til enhver forbindelse, påvirker kun forbindelsens halveringstid direkte. Effektiviteten af ​​forbindelsen forbliver uhøjtidelig.

Mange bodybuildere og atleter foretrækker meget ofte ved hjælp af Primobolan 100. De bruger det mest i deres skærecyklus. Hovedårsagen til dette er, at det besidder evnen til at opbygge en muskelmasse af høj kvalitet, reducere kropsfedtet og forbedre kroppens styrke. Hovedelementet, der bidrager til anvendeligheden af ​​methenolone enanthate, er, at du skal gennemføre ordentlige og intense træninger og spise godt og ordentligt. Mangel på disse ting ville du ikke være i stand til at opnå det foretrukne resultat.

Nogle tidligere rapporter og undersøgelser har vist, at forbindelsen efter indgivelse i kroppen ikke omdannes til østrogener. Så det er en enorm fordel, fordi det betyder, at der ikke vil være nogen østrogen aktivitet i kroppen, så du ikke behøver at gå gennem alle de østrogene side Virkninger som tilbageholdelse af vand og tilstand af gynækomasti. I gynækomasti-tilstand udvikler individer bryster som kvinder, hvilket er meget stroppy. Methenolone Enanthate lukker ikke fuldstændigt for skabelsen af ​​naturligt hormon testosteron i kroppen. Dette er en stor fordel, fordi testosteron er ansvarlig for næsten alle de primære opgaver i kroppen. Hvis du er villig til at øge effektiviteten af ​​Primobolan 100, kan du kombinere det med enten Stanozolol eller oxandrolone.

Bivirkninger

Der er nogle tilfældige og uvæsentlige virkninger relateret til anvendelsen af ​​methenolone enanthate. Du kunne føle androgene side Virkninger som øget tempo i at udvikle krops- og ansigtshår, fedtet hud, akne og snæver stumphed hos mænd.

Dosis

Den blide og ekstremt sikre dosering af Primobolan 100 er 200 mg til 400 mg om ugen, og den regelmæssige cyklus varighed er 8 til 12 uger. Den anbefalede dosering til kvinder er 50 mg til 100 mg om ugen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primobolan 100 (Dragon Pharma)”