Buy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBesorgen Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot till salu OnlineComprar Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot en venta OnlineOstaa Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot Myytävänä OnlineAcheter Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot à vendre Onlinekoop Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBuy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Onlinecomprare Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale OnlineBuy Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Onlineköpa Alphabolin (Alpha Pharma) - Primobolan Depot for Sale Online
Alphabolin (Alpha Pharma)

DKK473.50

Alphabolin (Alpha Pharma)

DKK473.50

Producent: Alpha Pharma
Kategori: Injectable
Stof: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
Pakke: 5 ampuller (100mg/ml)

Varenummer (SKU): 581 Varekategorier: , , Tag:

Alphabolin fra Alpha Pharma er et effektivt steroid-injicerende lægemiddel, der bruges i bodybuilding til at skære cyklusser, hvilket er hovedformålet med dette steroid. I hjertet af lægemidlet Alphabolin er den aktive ingrediens Methenolone Enanthate. Dette aktive stof er et derivat af dihydrotestosteron, det mest kraftfulde endogene androgen, som er til stede i den mandlige krop. Sådanne kemiske funktioner i Methenolone Enanthate gør det muligt at udelukke dets omdannelse til østrogen. Derfor er det tilrådeligt at købe anti-østrogener, som du også kan finde fremstillet af alpha pharma, af den grund, at når du får hjælp af dette lægemiddel, vil du ikke støde på gynækomasti eller væskeophobning og øget tryk. I bodybuilding-samfundet foretrækker mange erfarne atleter at købe Alphabolin fra Alpha Pharma til brug direkte på tørrecyklusser, når de står over for opgaven med ikke at øge muskelmassen, men opretholde den maksimale procentdel af tørre muskler i processen med at danne muskeldefinition . Betydeligt sjældnere på markedet kan være en injicerbar form for Acetat med en kort “halveringstid” periode, men Methenolone i injektioner omtales oftere som forlænget Steroid. Prisen for Alphabolin fra Alpha Pharma og andre injicerbare former af lægemidlet er ofte mindre end prisen på Methenolon-tabletter.

Virkninger på grund af anvendelsen af ​​Alphabolin

  • Den bedste effekt af Alphabolin Alpha Pharma kommer til udtryk i arbejdet med definitionen af ​​musklerne (det hjælper med at beskytte de tørre muskler mod katabolisme sammen med den udtalte fedtforbrændingseffekt).
  • Ikke udtrykte androgene egenskaber (44% fra testosteron) gør det muligt at tolerere anvendelsen af ​​steroidet godt af kvinder til sportsformål uden frygt for androgene bivirkninger.
  • Fravær af omdannelse til østrogen, ubetydelig depression af kroppens eget testosteron, og også fravær af toksisk indflydelse på leveren, gør det muligt for dette steroid at blive rangeret som et af de sikreste midler til sportsfarmakologi.
  • Er en kraftfuld anti-katabolisk, og fremmer også væksten af ​​styrke og accelerationen af ​​stofskiftet.

Grundlæggende brug i sport

Lægemidlet Alphabolin sprøjtes ind i kroppen gennem injektioner, som foretages en gang om ugen ved cirka 400mg, hvilket skyldes, at stoffet Alphabolin er et steroid af forlænget karakter med en halveringstid på 7 dage. Selve cyklussen varer ikke mere end to måneder (8 uger), hvilket ofte er nok til, at stoffet viser sit værd. Efter 3 uger efter at have gennemført kursus, vil det være nødvendigt at gennemføre post-cyklus terapi, som udføres på baggrund af generelle principper og regler for PCT.

Lægemidlet Alphabolin med rimelig brug fører sjældent til udvikling af bivirkninger.

Kombinationer med andre steroider

For at opnå en mere udtalt præstation er det muligt at kombinere Alphabolin med andre anabolske lægemidler. Så for at opbygge kvalitetsmuskler er det optimalt at kombinere Alphabolin med Deca, Sustanon, Methan og Testosteron, og for at forbedre definitionen af ​​muskler bør det køres i en cyklus med Winstrol (Stanozolol).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alphabolin (Alpha Pharma)”