Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Trenbolone-75 (BM pharmazeutika) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)

DKK369.40

Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)

DKK369.40

Producent: BM Pharmaceuticals Kategori: Injectable Stof: Trenbolone acetate Pakke: 10 ampuller (75mg /ml)

Trenbolone-75 (Trenboloneacetat) i sin struktur er en kort ester af Trenbolone. Det bruges i sportsmedicin som et middel til kvalitativ vækst af muskler og forbedring af styrke og udholdenhed. Dette steroid er karakteriseret ved en kort virkningsvarighed (fra 1 til 3 dage), og af denne grund injiceres det hver anden dag eller hver dag.

Hvad er trenbolonacetat?

Trenbolonacetat er et ret stærkt steroid, som både har en androgen og anabolsk effekt. Den har en kort halveringstid og tildeles i sportsmedicin med en flerhed på én gang om dagen eller hver anden dag. Trenbolonacetat er almindeligt i sport generelt, og i bodybuilding i særdeleshed. Dette stof anbefales til brug af erfarne mandlige atleter. Kvinder er det bedre ikke at bruge det på grund af den udtalte androgene effekt.

Nyttige Virkninger og side Virkninger af anvendelsen af ​​Trenbolone Acetate

Dette steroid er en ændring i strukturen af ​​Nandrolon, et populært steroidlægemiddel blandt atleter. Acetat tilsættes trenbolon. Tidligere blev trenbolon brugt til dyresundhed – det øgede muskelstørrelsen og stimulerede appetitten hos forskellige husdyr. Efterfølgende blev disse fysiske ændringer i sport brugt til at løse en række problemer.

The positive Virkninger of Trenbolone Acetate include the following:

  • Active growth of the musculature
  • Improved strength and endurance
  • Stimulation of fat burning processes
  • Reducing the concentration of cortisol
  • Stimulation of the libido during the forløbet af application

 

Ud over disse gavnlige handlinger, som bestemmer formålet med anvendelsen af ​​Trenbolone Acetate, har dette stof nogle bivirkninger. Blandt de uønskede reaktioner er:

  • For højt fedtindhold i huden
  • Udseendet af acne
  • Hårtab

Disse almindelige sidevirkninger forklares af den androgene virkning af trenbolon. Det er også muligt at udvikle gynækomasti på grund af stoffets gestagenaktivitet. Desuden falder intensiteten af ​​dannelsen af ​​testosteron i kroppen, forringelse af søvn observeres, og blodtrykket stiger. Interessant nok forårsager trenbolonacetat ikke uønskede reaktioner relateret til aromatisering, fordi dette stof ikke er genstand for en sådan proces på grund af tilstedeværelsen af ​​en estergruppe. Da effekten af ​​trenbolonacetat er så kraftig, skal den bruges bevidst og i samråd med atleten. Hvis der opstår sidevirkninger, bør du reducere dosis eller øge medicinen helt. Hvis idrætsudøveren er følsom over for gestagen, androgener og andre bivirkninger, bør steroidfrekvensen anvendes så forsigtigt som muligt.

Specialister anbefaler ikke anvendelsen af ​​dette lægemiddel til kvinder. Dette skyldes lægemidlets høje androgene aktivitet. Det kan føre til virilisering – manifestationen af ​​maskuline tegn i den kvindelige krop. I dette tilfælde, udseendet af acne, hår på den mandlige type, skaldethed, krænkelse af ægløsningsprocessen. Side Virkninger er meget seriøse; derfor er det bedre for kvinder at undgå ved hjælp af dette stof.

forløbet af påføring af steroidlægemidlet Trenbolone Acetate

For at forbedre sportspræstationer bruges dette stof ofte af erfarne mandlige atleter. Hovedformålet med kursusansøgningen er en kvalitativ stigning i volumen af ​​muskulatur, vækst af styrkeindikatorer. Ofte bruges steroidet til tørring. Det endelige mål bestemmes af de prioriteter, som atleten sætter for sig selv.

Kursusanvendelse af trenbolonacetat involverer en dosering på 50 til 100 mg af lægemidlet hver anden dag. En sådan modtagelse er praktisk på grund af den korte aktivitetsperiode for dette steroid, som er op til 3 dage. Hvis der anvendes højere doser end anbefalet af specialister, øges risikoen for uønskede reaktioner betydeligt. Langsigtede forløb for anvendelse af lægemidlet (over en måned) skaber forudsætningerne for yderligere indtagelse af Dostinex og Proviron og i nogle situationer gonadotropin.

PCT og kombinationer med trenbolonacetat

I post-cyklus terapi er Tamoxifen ordineret. Det er også vigtigt, at trenbolonacetat administreres i kombination med andre steroidpræparater. En specialist bør vælge en vellykket kombination af lægemidler baseret på de individuelle egenskaber ved atletens krop og målene for udnævnelsen af ​​Steroid. En ret god kombination er kombinationen af ​​testosteronpropionat, drostanolon og trenbolonacetat. Anvendelsen af ​​disse lægemidler i en cyklus fremmer kvalitativ vækst af muskulaturen og forbedring af styrke. Til tørring vælger atleter at kombinere trenbolonacetat med Stanozolol. Der er mange effektive variationer, men det bedste i hvert enkelt tilfælde kan kun vælges af en specialist. Hvis du overhovedet har brug for hjælp, vil vores specialister her på steroideratkobe.com med glæde hjælpe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trenbolone-75 (BM Pharmaceuticals)”