Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Stanoprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Stanoprime (Eminence Labs)

DKK290.20

Ikke på lager

Stanoprime (Eminence Labs)

DKK290.20

Producent: Eminence Labs Kategori: Injectable Stof: Stanozolol injection (Winstrol depot) Pakke: 10 ampuller (50mg/ml)

Out of stock

Varenummer (SKU): 516 Varekategorier: , Tag:

StanoPrime er mærkenavnet for det anabolske steroid Stanozolol. Det er tilgængeligt i både injicerbar og oral form. For det meste bruger bodybuildere det i deres klippecyklusser, da det ikke fremmer vægtøgning og tillader kroppen at se tonet og rippet ud. Den har meget lidt eller ingen væskeophobning i kroppen, så atleter, der forbereder sig til en konkurrence, kunne virkelig bruge den og hurtigt komme i perfekt form. Det kan være yderst effektivt, når du er på kaloriebegrænset diæt. Da det har lavere androgen aktivitet, ville det derfor være uklogt at tage det alene. Uden at stable det med andre Steroider, kan det resultere i tab af muskelvæv. Det kan være yderst effektivt i fedttabsperioden.

Mange atleter og bodybuildere bruger dette steroid til at øge deres ydeevne. tage det på rimelige doser kan give nogle betydelige resultater. Hvis du overskrider den anbefalede dosis, vil du være meget udsat for at opleve levertoksicitet og andre sygdomme. Den orale form af Stanozolol kan tages som 2 til 6 mg om dagen. Der er nogle bodybuildere, der tager 10 mg pr. dag, og nogle tager 20 mg pr. dag. En stor ulempe ved den orale form er, at den skal passere gennem leveren for helt at bryde ind i kroppen. På grund af denne proces bliver leveren giftig, og den kan være meget dødelig for brugeren.

Du kan tage den injicerbare form for at undgå disse problemer. Du bør konstant rotere injektionsstedet for at undgå hævelse og andre problemer på injektionsstedet.

Dosis

Den anbefalede dosis til mænd er omkring 5 mg til 75 mg om dagen. Denne dosis identificeres efter omhyggelig forståelse af individets medicinske tilstand og kropsstruktur. Den anbefalede dosis til mænd er 5 mg til 10 mg om dagen. Cyklusvarigheden bør være 8-12 uger for mænd og 6-8 uger for kvinder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stanoprime (Eminence Labs)”