Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Stanoprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Stanoprime Myytävänä - Eminence Labs. Laillisten steroidien online-myynti.Stanoprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Stanoprime (Eminence Labs)

DKK21.00

Ikke på lager

Stanoprime (Eminence Labs)

DKK21.00

Producent: Eminence Labs Kategori: Oral Stof: Stanozolol oral (Winstrol) Pakke: 10mg (50 pills)

Out of stock

Stanoprime (Stanozolol oral) er et vidt udbredt anabolsk steroid, som refererer til dihydroestosteronderivater, progesteronantagonister. Det bruges normalt til at beskytte mod de progestogene Virkninger af Nandronone. I øjeblikket er anvendelsen af ​​denne medicin fuldstændig forbudt i sport. Men mange atleter bruger det uofficielt (boksere, bodybuildere, lette og tunge atleter, kæmper uden regler). Tidligere, da stoffet var meget udbredt og brugt overalt, var det Stanozolol oralt fundet hos velkendte løbere, bodybuildere og atleter. Steroider, på trods af sandsynligheden for at udvikle vira, blev brugt af kvinder for at forhindre lindring fra de vigtigste muskelgrupper. Sammenlignet med testosteron, kemisk. Forbindelsen er 2 gange mere aktiv i sin anabolske og en tredjedel mindre aktiv i sin androgene aktivitet.

Kurset reception Stanozolol solo

Winstrol solokurset bruges ofte til at skære for en smuk muskuløs fysik. Mest slående er virkningen af ​​steroidet på atleter med en lille mængde fedtceller og normal vægt. Den orale anbefalede dosis Stanozolol er 50 milligram pr. dag. Hvis det er i tabletter, skal det tages med 30 milligram om dagen. Hvis atleten blot ønsker at blive stærkere (markatleter og kickboksere), vil 10 til 20 milligram om dagen være nok. Solokurset tager omkring fem til otte uger. Inden ved hjælp af denne medicin, er det tilrådeligt at konsultere en læge for at få råd fra din læge. Når du bruger Winstrol, begynder PCT inden for et par dage. Dette vil standardisere kroppens vigtigste fysiologiske egenskaber.

Kombineret kursus med Stanozolol

For at øge aktiviteten og reducere sandsynligheden for uønskede bivirkninger bruges Winstrol ofte i kombination med andre anabolske stoffer. For eksempel med Methandrostenolone, Anapolone og Testosteron. Winstrol repræsenterer en god stabilisator, som gør det muligt at reducere de negative Virkninger og øge den steroide effekt. Det er nødvendigt at overholde princippet om kombinerede kursuss, som er, at du ikke må tage mere end 500 milligram Steroid om ugen. Dette gælder dog ikke professionelle atleter.

Bivirkninger af Stanozolol Oral

Winstrol anses for at være et tilstrækkeligt sikkert steroid, det bruges endda af kvinder. Det viser ingen østrogenaktivitet, så atleter har ikke betændelse eller søvnforstyrrelser. Lægemidlet tørrer dog ledbåndene. Hvis du bruger det tankeløst, hvilket øger din modenhed markant, kan du skade dine muskler, rifter og sener. Dette kan undgås ved hjælp af speciallægemidler. Forhøjet blodtryk er også en meget almindelig bivirkning. Koncentrationen af ​​kolesterol kan stige, og indholdet af testosteron kan falde. Der kan være forekomst af acne, eller dit hår kan falde af. For at minimere hepatotoksicitet anvendes de hepatotoksiske midler. Bivirkninger af Winstrol er ualmindelige. Hvis du følger alle brugsanvisninger, kan du ansøge om denne medicin uden at skade dit helbred.

Meninger om stoffet

De fleste atleter bemærker fremragende fedtforbrændingseffekter. Mange mennesker bruger denne medicin til tørring. Winstrol bruges i bodybuilding og andre sportsgrene. Evnen til at øge styrke og udholdenhed uden at ændre muskelmasse er meget værdsat. Udtalelser viser, at Stanozolol oral er en god mulighed for den første fase af anabolske steroider. Winstrol kan også kombineres med forskellige anabolske og androgene lægemidler. Skal du tilføje definition til dine egne muskler eller øge din udholdenhed, så Købe Winstrol. Dette giver dig mulighed for at nå dine mål hurtigt og uden problemer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stanoprime (Eminence Labs)”