Buy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroideComprar Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroids
Decabol (British Dragon)

DKK58.00

Ikke på lager

Decabol (British Dragon)

DKK58.00

Producent: British Dragon Kategori: Injectable Stof: Nandrolone decanoate (Deca) Pakke: 10ml hætteglas (250 mg/ml)

Out of stock

Varenummer (SKU): 801 Varekategorier: , Tag:

Decabol er et stof, der hovedsageligt bruges i sportsindustrien, mange individer tager Nandrolon Decanoate til bodybuilding. Når vi taler om muskelopbygning med Deca, mener vi kolossale volumener, fordi et forløb af Nandrolon Decanoate er standard for bodybuilding, og der er lidt at sammenligne med det.

Egenskaber af Nandrolone Decanoate

Decabol har en Decanoat-ester knyttet til det, der gradvist frigiver nandrolonhormonet i kroppen efter at være blevet injiceret. To injektioner om ugen er tilstrækkeligt til at holde stoffets niveau stabilt i blodet.

I sin struktur ligner Nandrolon meget testosteron. Den største forskel mellem dem er fraværet af et carbonatom i 19-stillingen, hvilket gør det mere lig gestagen. Takket være dette giver Deca væsentlig mindre androgen effekt sammenlignet med testosteron.

Atleter, der ofte testes, skal strengt undgå at tage dette steroid, da det forbliver i kroppen i en længere periode. Hvis du vil have steroidet, der forsvinder fra kroppen ret hurtigt, skal du bruge testosteronpropionat. Deca er enormt populær blandt atleter og bodybuildere. tage højere dosis kan resultere i omdannelse af stoffet til østrogen, der kan forårsage nogle alvorlige østrogene bivirkninger. Tidligere undersøgelser og undersøgelser har vist, at dette steroid er ekstremt effektivt til en skærecyklus og en bulking-cyklus. Du kan opnå betydelige gevinster i begge cyklusser ved at tage passende doser.

Doseringer

Det er værd at bemærke, at kvinder trygt kan bruge Deca til sport og medicinske formål uden frygt for bivirkninger, af kursus, hvis doseringerne ikke overstiger det tilladte interval. Den sikre dosis for kvinder er 50 mg om ugen (maksimalt 100 mg).

For mænd er den anbefalede dosering i området 200-600 mg pr. uge. Kurset bør maksimalt vare 2,5 måned.

Deca tager sin handling ret langsomt, kun i den tredje uge af injektionen, men effekten vil kunne mærkes i lang tid efter endt kursus.

Kombinationer

Atleter tager dette steroid hovedsageligt for at stimulere tilvæksten af ​​muskelmasse. Som regel er en eller flere steroider inkluderet i kursus for større effekt:

Nandrolon Decanoate + Sustanon (et specielt program til at øge totalvægten, muskelvolumen, vand, fedt)

– Anvendelsen af ​​Methandienone i kursus (en mærkbar stigning i muskelvolumen og styrke)

Nandrolon + Testosteron Propionat (muskelmassen vil være solid og voluminøs, men med meget vand)

– Nandrolon kombinerer meget godt med Winstrol (en stigning i tørvægt med en lille væskeophobning og en tilbagerulnings chance omkring 30%, en stigning i styrke omkring 25%)

Bivirkninger

Hvis du er overfølsom over for Steroider, kan du tage Dace med Cabergoline (Dostinex) for at kondensere dets virkninger. Højere doser af Deca kan resultere i androgene og højere østrogene bivirkninger. Så du bør altid indtage passende doser uden at overskride grænsen.

På trods af den lave androgene aktivitet kan stoffet reducere udskillelsen af ​​naturligt testosteron. På denne måde kan nogle ubehagelige resultater opstå, såsom midlertidig testikelatrofi og fænomenet rollback. På den ene eller anden måde. Efter kursus skal enhver atlet gennemgå en PCT (ved at injicere Clomid eller HCG). HCG kan tages for at udjævne en negativ indvirkning af steroidet på kroppen.

Deca Anmeldelser

For det første er Deca et af de bedst sælgende produkter på vores hjemmeside. For det andet er det værd at bemærke, at næsten alle anmeldelser om Nandrolone Decanoate er positive. Atleter fortæller om dens kraftfulde og langvarige effekt på kroppen. Idrætsudøvere bemærker, at der i de første par uger ikke er nogen synlige ændringer, men i slutningen af ​​kurset når vægten op på 12 kg. Selv med den mest intensive livsstil stopper væksten ikke, styrke og kraft øges, der er ingen træthed, og den generelle fysiske og mentale tilstand er altid normal. De atleter, der led af ledsmerter, bemærker, at smerten er gået over.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Decabol (British Dragon)”