Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Primoprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Primoprime (Eminence Labs)

DKK723.80

Ikke på lager

Primoprime (Eminence Labs)

DKK723.80

Producent: Eminence Labs Kategori: Injectable Stof: Methenolone acetate (Primobolan) Pakke: 10 ampuller (100mg/ml)

Out of stock

Varenummer (SKU): 515 Varekategorier: , Tag:

PrimoPrime er fremstillet af Eminence Labs, og det er mærkenavnet for hormon methenolone enanthate. Enanthatesteren knyttet til den har evnen til at øge dens aktive halveringstid i kroppen. på grund af hvilket det forbliver aktivt i kroppen i længere tid. Den længere halveringstid giver dig mulighed for kun at tage 2 til 3 injektioner på en uge. Esterne, der er bundet til enhver forbindelse, har kun den direkte indvirkning på forbindelsens halveringstid. Effektiviteten af ​​forbindelsen forbliver upåvirket.

Bodybuildere og atleter bruger PrimoPrime meget ofte. Det bruges mest i skærecyklussen. Det er fordi, det har evnen til at opbygge muskelmasse, reducere kropsfedtet og øge den samlede kropsstyrke. Nøglefaktoren, der bidrager til effektiviteten af ​​denne forbindelse, er, at du skal gennemgå træning og spise sundt og ordentligt. Uden disse ting vil du ikke være i stand til at opnå det ønskede resultat.

Rapporter har antydet, at forbindelsen, efter at den er kommet ind i kroppen, ikke omdannes til østrogener. Nu er det en kæmpe fordel, fordi det betyder, at der ikke vil være noget østrogen til stede i kroppen, så du ikke behøver at opleve alle de østrogene virkninger som vand medroxiprogesterona retention og gynækomasti. Ved gynækomasti begynder brugerne at udvikle bryster som kvinder, hvilket er meget akavet. Det eliminerer ikke helt produktionen af ​​naturligt hormon testosteron i kroppen. Dette er en stor fordel i betragtning af, at testosteron er ansvarlig for næsten alle de vigtigste funktioner i kroppen. Hvis du ønsker at øge effektiviteten af ​​PrimoPrime, kan du stable det med enhver cyklus af Stanozolol eller oxandrolone.

Bivirkninger

Der er nogle uberegnelige og inkonsekvente side Virkninger forbundet med methenolone enanthate. Du kan måske opleve androgene virkninger som accelereret tempo i voksende krops- og ansigtshår, fedtet hud, akne og begrænset skaldethed hos mænd.

Dosis

Den godartede og ekstremt almindelige dosis af PrimoPrime er 350 mg til 600 mg om ugen, og standard cyklus varighed er 8 til 12 uger. Den foreslåede dosering til kvinder er 50 mg til 100 mg på en uge.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primoprime (Eminence Labs)”