Buy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroideComprar Turinabol 10 Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Turinabol 10 Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroids
Turinabol 10 (Alpha Pharma)

DKK435.30

Turinabol 10 (Alpha Pharma)

DKK435.30

Producent: Alpha Pharma Kategori: Oral Stof: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) Pakke: 10mg (50 pills)

Varenummer (SKU): 561 Varekategorier: , Tag:

Turinabol fra Alpha Pharma er en oral præ-formulering med anabolsk og androgen aktivitet. Turinabol omdannes ikke til østrogen. Hvis vi sammenligner stoffet med Methandienone, så har Købe turinabol en lavere anabolsk aktivitet, og er mere afbalanceret. Turinabol af Alpha Pharma har fremragende kvalitet og effekt, som det fremgår af talrige anmeldelser.

Virkninger af Turinabol

Effektiviteten af ​​lægemidlet er som følger:

  • Accelereret muskelmasseforøgelse.
  • Reduktion af belastningen på leddene, hvilket er et stort plus.
  • Øget udholdenhed og fysisk styrke.
  • Accelereret eliminering af unødvendigt vand fra kroppen.
  • Skeletsystemet styrkes.
  • Accelereret genoptagelse af produktionen af ​​testosteron i kroppen.

Ansøgning

For at beregne den bedst egnede daglige dosering for dig, skal du gange 0,4 mg af lægemidlet med antallet af kilogram af din vægt.
Mænd rådes til at tage stoffet med en dosering på 20-50 mg om dagen. Hvis denne Dosering overskrides, kan der opstå uønskede sidevirkninger. Doseringen til kvinder er fra 5 mg til 15 mg om dagen. Turinabol er hepatotoksisk, så kurset bør ikke gennemføres på mere end 6 uger.

Bivirkninger

Forekomsten af ​​sidevirkninger, når du tager dette kursus, kommer som regel sjældent til udtryk, hvis de angivne doseringer og kursets varighed overholdes. Dette lægemiddel anbefales ikke til brug under graviditet, amning, kræft og leversvigt, da lægemidlet er giftigt og kan have en skadelig effekt på leveren. Men hvis du tager det i overensstemmelse med alle retninger, så vil siden Virkninger blive minimeret.

Udtalelser

Turinabol af Alpha Pharma har modtaget generelt positive anmeldelser. Mange siger, at stoffet hjælper med at øge muskeldefinitionen, såvel som udholdenheds- og præstationsindikatorer. Også prisen på dette lægemiddel er ret overkommelig, og dets virkning på kroppen er overlegen i forhold til mange populære lægemidler med samme virkning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Turinabol 10 (Alpha Pharma)”