Andriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun pharmazeutika - Alpha Pharma Steroide ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma esteroides ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma SteroidikauppaAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Stéroïdes ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids Shop
Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

DKK54.00

Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

DKK54.00

Producent: Sun Pharmaceuticals Kategori: Oral Stof: Testosterone undecanoate Pakke: 40mg (60 pills)

Varenummer (SKU): 638 Varekategorier: , Tag:

Andriol Testocaps er en af ​​de få nye steroider, der er dukket op i de seneste år. I modsætning til de fleste anabolske steroider, som kom på markedet så tidligt som i 1950’erne og 1960’erne (og delvist allerede forsvandt), har Andriol kun eksisteret siden begyndelsen af ​​80’erne. Denne omstændighed er sandsynligvis en forklaring på, hvorfor Andriol indtager en særlig plads blandt steroider. Dette er et revolutionerende steroid, da det sammen med “methyltestosteron” er det eneste orale lægemiddel testosteron.

Virkninger af Andriol Testocaps

Det afhænger af, hvordan de bruges og andre komponenter, ofte i kombination med forskellige former for testosteron for at fremskynde fordelene.

Testosteron er testosteron, uanset hvilken form det tager. Undersøgelser har bekræftet effektiviteten af ​​Andriol for dets evne til at:

  • Fremme knoglestyrke
  • At fremme udviklingen af ​​muskelmasse
  • Øge produktionen af ​​røde blodlegemer (erythropoiesis)
  • Øget udholdenhed og udholdenhed

Som allerede nævnt kommer testosteron i forskellige former. Bodybuildere foretrækker injektioner af anabolske androgene steroider frem for oral form, fordi det giver hurtigere og ofte mere kraftfulde fordele.

Hvornår skal man tage Andriol Testocaps

For at lette optagelsen anbefales Andriol til salg at tages sammen med mad. Anvendelsen af ​​Andriol Testocaps er ofte opdelt i to separate doser; En om morgenen og en om aftenen (med måltider).

Under absorptionsprocessen omdannes en del af testosteronundecanoat til dihydrotestosteron. Dette sker før det absorberes i blodplasmaet. Denne proces tillader absorption af dihydrotestosteron og testosteron androgener til brug for kroppen.

Forholdsregler ved brug

Andriol Testocaps kan forstyrre en række af kroppens systemfunktioner, herunder det endokrine system, stofskifte, fordøjelses- og bevægeapparat.

Personer, der er blevet diagnosticeret med enhver form for kræft eller nyreproblemer, bør undgå ved hjælp af Andriol, medmindre det er godkendt af en læge. Det samme gælder for personer, der er diagnosticeret med enhver form for diabetes mellitus. Potentialet af Andriol og andre anabolske androgene steroider kan også forværre hovedpine, så folk med en historie med migræne bør være forsigtige.

Sidst men ikke mindst bør individuel behandling eller eventuelle psykologiske problemer undgå anabolske androgene steroider som Andriol becaanvendelse af deres potentiale for adfærdsændringer.

Anmeldelser om Andriol til salg

Hvis du kigger på anmeldelser om Andriol i bodybuilding, kan du se, at det primært bruges af dem, der lige er begyndt at bruge steroidmedicin. Der er en populær tro på, at det er sikrere end injicerbare lægemidler. Men det er i øvrigt modbevist af eksperter i dette emne, og de indikerer konstant, at en dosis på 240 mg Andriol dagligt er høj og ikke kan passere gennem kroppen uden bivirkninger.

Normalt bruges Andriol i perioden med masseforøgelse, at dømme efter anmeldelserne om brugen i bodybuilding, tilbageholdes der meget vand fra det. Resten af ​​anmeldelserne er i stoffernes handling – nogen kan få muskler godt, andre ser slet ikke resultaterne, andre sammenligner det med de klassiske “cyklusser”, og er langt fra til fordel for Andriol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)”