Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testobolin (fiale) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Testobolin (ampuller) (Alpha Pharma)

DKK444.80

Testobolin (ampuller) (Alpha Pharma)

DKK444.80

Producent: Alpha Pharma Kategori: Injectable Stof: Testosterone enanthate Pakke: 10 ampuller (250mg/ml)

Varenummer (SKU): 575 Varekategorier: , Tag:

Testobolin er et kvalitetslægemiddel baseret på det aktive stof Testosteron i esterificeret form med den lange ester Enanthate påsat. Denne form for testosteron er den mest populære i bodybuilding-verdenen, da den har en lang virkningsperiode, høj effektivitet i at opnå masse og styrke, samt stor praktisk anvendelighed og rentabilitet under kurset, på grund af det faktum, at stoffet gør ikke kræver hyppig administration og for Testosteron Enanthate er prisen normalt en størrelsesorden lavere end andre Steroider.

Testosteron Enanthate er et kraftfuldt steroid med høj androgen aktivitet og virkningsvarighed. Anvendelsen af ​​dette lægemiddel beriger atleten med de gavnlige egenskaber af endogent testosteron, normaliserer nitrogenbalancen, øger appetitten, udvikler primære seksuelle egenskaber, stimulerer aktivt libido, seksuel aktivitet osv.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate bruges til forskellige formål, oprindeligt blev stoffet brugt i medicin til at behandle seksuel dysfunktion, stimulere spermatogenese og behandle andre lidelser i det reproduktive system hos mænd. I øjeblikket er hovedmålgruppen for testosteronbrugere atleter. Dette skyldes en række fordele og effektiviteten, som dette steroid har. I bodybuilding er testosteron Enanthate værdsat for sin evne til at opbygge store mængder muskelmasse på kort tid. I gennemsnit kan en atlet på et forløb på 5 uger tage op til 15 kg rene muskler på med minimal væskeophobning, i nogle tilfælde endda mere. Enanthate har et lige forhold mellem anabolske og androgene egenskaber, derfor udvikles både eksterne indikatorer for muskler og fysiske som følge af indtagelsen i en accelereret hastighed.

 

Generelle modtagelsesresultater

– Hurtig udvikling af muskelmasse op til 15 kg i ét kursus;

– Betydelig stigning i ladningen af ​​energi- og strømindikatorer;

– Stimulering af libido og seksuel aktivitet;

– Styrkelse af kroppens knoglestruktur;

– Normaliserer nitrogenbalancen og muskelprotein- og iltforsyningen;

– Kan hjælpe med at forbrænde fedt ved normale doser.

Påføringsmetoder

Et Testosteron Enanthate kursus bruges normalt i perioder med masseforøgelse og styrkeudvikling. Modtagelse sker ofte alene (solo), men når det kombineres med andre lægemidler såsom Deca Durabolin, som også kan købes på vores hjemmeside, kan resultaterne fra tage hans cyklus stige med omkring 4 gange.

Anbefalede doser for en gennemsnitlig atlet er 250-500 mg om ugen. Injektioner bør udelukkende udføres i et tykt lag af muskler (deltaer, lår, balder). Mere erfarne atleter kan tage doser på op til 1000 mg om ugen, men det er vigtigt at forstå, at sådanne doser kan stimulere bivirkninger.

På grund af den lange halveringstid bruges Enanthate i lange kurser med vægtøgning, så den bedste løsning ville være at kombinere det med lægemidler med en kortere virkningstid. Det er tilrådeligt at kombinere et forløb af Testosteron med Dianabol, som vil være nyttigt til udvikling af muskelmasse.

Bivirkninger

Sjældent og med overvurderede doser kan følgende bivirkninger forekomme:

– et fald i niveauet af hCG

– midlertidig testikelatrofi

– reduktion af sædceller

– forstørrelse af prostatakirtlen

-Gynækomasti (til eliminering anbefales det at tage Clomid efter kursus)

– acne

På grund af det faktum, at testosteron har et højt androgen indeks, øger dette chancerne for at aromatisere androgener til østrogen, hvilket igen kan føre til uønskede reaktioner såsom gynækomasti og væskeophobning. Rollback-fænomenet kan også være til stede efter kurset, da noget af vægten vil bestå af væske. For at mindske rollback-fænomenet og beskytte dine muskler mod ødelæggelse, anbefales det at købe Clenbuterol og tage det i små doser, under og efter kursus. Clenbuterol fungerer som en anti-katabolisk og fedtforbrænder, og stimulerer derved Testosteron Enanthate til kun at få ren tør masse.

steroideratkobe.com kan du købe højkvalitets Testosteron Enanthate af Alpha Pharma og ethvert andet lægemiddel nævnt ovenfor i vores onlinebutik.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testobolin (ampuller) (Alpha Pharma)”