Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) till salu - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Tamoxiver (Vermodje) en venta - Alpha Pharma esteroides. Ventas en línea de esteroides legales.Tamoxiver (Vermodje) Myytävänä - Alpha Pharma  Steroidit. Laillisten steroidien online-myynti.Tamoxiver (Vermodje) à vendre - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.
Tamoxiver (Vermodje)

DKK19.00

Ikke på lager

Tamoxiver (Vermodje)

DKK19.00

Producent: Vermodje Kategori: Anti Estrogens Stof: Tamoxifen citrate (Nolvadex) Pakke: 20mg 25 pills

Out of stock

Varenummer (SKU): 923 Varekategorier: , Tag:

Tamoxiver (Tamoxifen) bruges af atleter til at bekæmpe høje niveauer af østradiol, når de bliver hjulpet af AAS. Lær om funktionerne i stoffet og hvordan du bruger det.

Mekanismen for Tamoxiver-aktivitet er hæmning af østrogenreceptorer. Tidligere var videnskabsmænd overbevist om, at Tamoxifen ikke havde antiøstrogene egenskaber, men denne teori blev modbevist i forskningscyklussen. På grund af dette er stoffet meget brugt af atleter. Også populariteten af ​​præparatet er i høj grad bestemt af den lave pris på Tamoxiver. I vores butik kan du altid købe Tamoxiver til en overkommelig pris.

Mange anabolika har evnen til at interagere med et specifikt enzym kaldet aromatase. Under dens indflydelse bliver testosteron til østradiol, hvilket fører til en stigning i koncentrationen af ​​sidstnævnte. Dette er årsagen til manifestationen af ​​et tilstrækkeligt stort antal bivirkninger. Det er for at bekæmpe dem, at Tamoxiver bruges.

Tamoxiver (Vermodje) Effekter

Det skal siges med det samme, at Tamoxifen ikke er i stand til at stoppe omdannelsen af ​​testosteron til kvindelige hormoner. Dens håndtering er rettet mod at blokere de tilsvarende receptorer. Af denne grund forhindrer Tamoxifen ikke aktiviteten af ​​østradiol, men bremser den. Bemærk lægemidlets vigtigste egenskaber:

  • Øger de fysiske parametre for atleter.
  • Giver dine muskler yderligere definition, samtidig med at dens hårdhed øges.
  • Kraftig antiøstrogen effekt på kroppen.
  • Det har fedtforbrændende egenskaber.
  • Øger leverens effektivitet.

Anvendelse af Tamoxiver

Oftest anvendes Tamoxifen under rehabiliteringsterapi. For at øge effektiviteten af PCT anbefales det at bruge præparater fra aromatasehæmmergruppen sammen med Tamoxifen. De fleste atleter foretrækker at bruge Proviron.

Hvis du bruger tamoxifen sammen med Proviron under rehabiliteringsterapi, skal du starte ved hjælp af det i den sidste uge af din AAS-cyklus og fortsætte med at gøre dette i yderligere 14 dage. Doseringen af ​​lægemidlet er fra 10 til 20 milligram daglig brug.

Hvis Tamoxiver vil blive brugt som det eneste lægemiddel, så start tage det 14 dage efter annullering af AAS. Varigheden af ​​Tamoxifen-cyklussen i dette tilfælde vil være fra 14 til 21 dage.

Tamoxiver (Vermodje) Anmeldelser

Hvis du omhyggeligt læser Tamoxiver Anmeldelser, så vil du se, at stoffet er et stærkt middel til at bekæmpe østrogen. Idrætsudøvere rapporterer også fraværet af sidevirkninger ved hjælp af dette stof. Selvom instruktionen indeholder en ret stor liste over negative fænomener, der kan forekomme. Baseret på praktisk erfaring er det sikkert at sige, at alle sider af Virkninger kun kan forbindes med forkert anvendelse af Tamoxifen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tamoxiver (Vermodje)”