Buy Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids StoreBesorgen Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Beste Injektion Steroide StoreComprar Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable esteroides StoreOstaa Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable  Steroidit StoreAcheter Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Stéroïdes Storekoop Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids StoreBuy Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids Storecomprare Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids StoreBuy Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids Storeköpa Cut Mix 150 by Dragon Pharma Online | Best Injectable Steroids Store
Cut Mix 150 (Dragon Pharma)

DKK77.00

Cut Mix 150 (Dragon Pharma)

DKK77.00

Producent: Dragon Pharma
Kategori: Injectable
Stof: Sustanon 250 (Testosterone mix)
Pakke: 10 ampuller (150mg/ml)

Dragon Pharma Cut Mix 150 blev brugt til at behandle utilstrækkelig produktion af intern testosteron. Med tiden vil stoffet, såvel som dets modstykker, bestående af 4 eller 5 estere, blive værdsat og bredt brugt af sport. En blanding af testosteronestere er kendt for sine kraftfulde virkninger. Bodybuilding og atletens repræsentanter taler generelt om et meget stærkt stof, der kan forårsage muskelvækst og fysisk styrke på kortest tid. På grund af det høje niveau af anabolsk aktivitet og udtalte androgene egenskaber kan sådanne lægemidler kun anbefales til brug hos mænd.

Virkninger af Cut Mix 150

Den største risiko ved at tage stoffet er udseendet og tegn på viriliseringssymptomer. Disse omfatter øget hårvækst i ansigtet og kroppen, en reduktion af stemmens klangfarve og dens kraftige tilbagegang og også ændringer i kroppen. Af denne grund er medicinen yderst uønsket for kvindelige atleter. Negative konsekvenser for kroppen opstår i tilfælde af ubehandlet oral medicin. Hvis blandingen af ​​estere tages i overensstemmelse med alle regler, giver Dragon Pharma Cut Mix 150 disse positive resultater:

  • Hurtigere hastighed af muskelmasse vækst;
  • Forbrænder fedtdepoter i vid udstrækning;
  • Forøgelse af styrke- og kraftindikatorer;
  • Styrker kroppens immunforsvar;
  • Fremmer hurtig ilt-til-migrering, hvilket resulterer i øget udholdenhed og bedre ydeevne;
  • Har anti-skadelige Virkninger (sænker proteinnedbrydningsprocessen);
  • Øget appetit for brugeren;
  • Øger seksuel aktivitet og libido niveauer (når det tages).

Ud over de positive virkninger ved at tage en testosteronblanding, kan det forårsage en række forskellige bivirkninger. Over tid har atleter reduceret produktionsniveauet af deres eget testosteron. I denne forbindelse kan der forekomme betændelse, kvindelig fedtopbygning, forstørrelse af brystvævet (gynækomasti). Også sådanne sygdomme som akne, overdreven fedt på huden, hårtab på hovedet og skaldethed kan forekomme efter den uhensigtsmæssige anvendelse af Dragon Pharma Cut Mix 150. Der kan også være ændringer i humør og adfærd, især øget irritabilitet og aggression. For at reducere risikoen for disse negative Virkninger af testosteron i perioden efter brugen, anbefales det at bruge anti-østrogen medicin og medicin, der øger produktionen af ​​brugerens eget naturlige testosteron. På dette niveau kan du se beskrivelser af formprofessionelle atleter, samt læse anmeldelser af de personer, der allerede har erfaring med hjælp af sådanne stoffer. Her finder du information om egenskaberne og Virkninger på kroppen af steroiderpeptideranti-østrogener og andre lægemidler, som atleter bruger.

hvordan man tager Dragon Pharma Cut Mix 150?

Cut Mix 150 er et lægemiddel, der hovedsageligt bruges i sportsverdenen. Men glem ikke, at Sustanons første ansøgning kun var i den medicinske sektor. Lægemidlet er udviklet som hormonbehandling. I sport kan du diskutere betydningen af Sustanon med hensyn til mandlige atleter. I dette tilfælde kan vi sige, at Cut Mix 150 fuldt ud opfylder sin mission, da den øger styrken og opbygger muskelmassen effektivt og effektivt. Lægemidlet anbefales ikke til kvindelige atleter på grund af høj risiko for de mandlige karakteristika (udvikling af hirsutisme, udseende af en dyb stemme, ændring i kropsform til den mandlige type). Beregning af den rigtige dosis af testosteronblandinger spiller en vigtig rolle.

Afhængigt af applikationen kan den variere fra 150 til 300 mg om ugen. På grund af den langvarige anvendelse af sådanne lægemidler er der ikke behov for hyppige injektioner. Især én dosis er tilstrækkelig til Cut Mix 150 på 3 uger, men for at opnå det optimale maksimale blodkoncentrationsniveau af dette stof, injicerer mange atleter dette to gange om ugen. Derfor er injektionshyppigheden også vigtig. Det kan være svært, fordi det er meget svært umiddelbart at fastslå den optimale frekvens af administrationerne. Dette kræver en vis mængde tid og erfaring for atleter at vælge, hvad der fungerer bedst for dem. Du kan muligvis bruge soloproton eller testosteron, men for at opnå de bedste resultater kan du blande dette stof med andre anabolske og androgene lægemidler. Valget afhænger også af mange faktorer. Det er nødvendigt at tage højde for de tidligere erfaringsniveauer med at indtage disse stoffer, de ønskede mål for atleten og også deres økonomiske situation. En kraftfuld kombination er kombinationen af ​​Cut Mix 150 og Dianabol, men en sådan kombination er uønsket for begyndere atleter på grund af intensiteten eller kursus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cut Mix 150 (Dragon Pharma)”