Rexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Besorgen Stanozolol Oral Online in DeutschlandRexobol-50 (Alpha Pharma) - Comprar Stanozolol Oral Online en EspañaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Ostaa Stanozolol Oral Online in SuomiRexobol-50 (Alpha Pharma) - Acheter Stanozolol Oral En ligne en FranceRexobol-50 (Alpha Pharma) - koop Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in NorgeRexobol-50 (Alpha Pharma) - comprare Stanozolol Oral Online in ItaliaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in PortugalRexobol-50 (Alpha Pharma) - köpa Stanozolol Oral Online in Sverige
Rexobol-50 (Alpha Pharma)

DKK779.20

Rexobol-50 (Alpha Pharma)

DKK779.20

Producent: Alpha Pharma
Kategori: Oral
Stof: Stanozolol oral (Winstrol)
Pakke: 50mg (50 pills)

Rexobol-50 er et anabolsk steroidlægemiddel, der bruges af atleter til at øge deres udholdenhed og styrke, til kvalitativ muskelvækst uden unødvendig væskeophobning eller fedtforøgelse. Det bruges hovedsageligt inden for skærecyklusser. Fremstillet til oral brug og på grund af den korte eksponeringstid (op til 2 dage), med en halveringstid på 9 timer, bruges til atletiske formål og kræver hyppige indlæggelser (normalt daglige intervaller og store doser kan opdeles i to doser som tages på forskellige tidspunkter af dagen, morgen og aften). I de fleste tilfælde bruges det i lange perioder sammenlignet med andre orale steroider, som i gennemsnit er 6-8 ugers varighed.

Rexobol-50 Stanozolol

Af oprindelse er præparatet af Rexobol-50 et derivat af Dihydrotestosteron (en biologisk aktiv form for testosteron i den menneskelige krop). I sammenligning med endogent testosteron har det reduceret androgen aktivitet (30%), men øget anabolsk aktivitet (320%). Også denne Stof:

  • Kan udvise antagonistiske progesteronegenskaber. Feedback og applikationspraksis indikerer resistens over for progestagen virkning af nandroloner. Stanozolol 50mg er et ikke-smagsgivende steroid, der ikke fører til væskeophobning, fedtophobning hos den kvindelige type, udvikling af lipomasti/gynækomasti og på grund af en uønsket androgen effekt, anbefalet til sportsformål ikke kun af erfarne eller uerfarne Rexobol-50 mandlige atleter, men også kvindelige atleter. For kvindelige atleter, for at undgå konsekvenser af et maskulint udseende og for helbredet, anbefales ekstremt lave doser til brug: ved en dosering på 5-10 mg pr. dag er dette klassificeret som en sikker dosis, men hvis du øger dosis, er det vanskeligt at undgå udviklingen af ​​virilisering;
  • Stanozolol i tabletter (50mg) fremmer anabolisme med hensyn til muskelmasse. De vigtigste Virkninger af lægemidlet omfatter: højkvalitets muskelvækst, fedtforbrændingseffekt, fjernelse af overskydende væske, øget stivhed og definition af musklerne, en stor stigning i styrke, udholdenhed og ydeevne. Med modtagelsen af ​​virkningen af ​​øget appetit antages det, at der er en anti-østrogen og anti-gestagen effekt, et fald i niveauet af SHBG (bindende kønshormoner af globulin) med 50%;
  • Det er usandsynligt, at lægemidlet giver de maksimale resultater i muskelvækst, som Methandienone eller Oxymetholone, men det manifesterer sig effektivt i Rexobol-50 som rekruttering af tør muskelmasse, som det regelmæssigt bruges til.

Oral Stanozolol, selvom det anses for relativt sikkert, når man følger anbefalingerne, kan dette udvise toksisk side Virkninger på leveren (karakteristisk for moderat lav levertoksicitet). Andre mulige side Virkninger omfatter: ubehag og smerter i ledbånd og leddene, øget blodtryk og kolesterolniveauer, myokardiehypertrofi, sjældent er androgene side Virkninger som acne, hårtab på hovedet, øget aggression og andre. Det er vigtigt at bemærke, at det første lægemiddel af Stanozolol blev introduceret i 1962, og i løbet af de sidste årtier har steroidet ikke kun bevist effektivitet, men komparativ sikkerhed i forhold til andre populære anabolske steroider og er derfor stadig en af ​​de mest relevante for atleter til dato. .hvordan man tager Oral Stanozolol?

Rexobol-50 er muligvis det eneste steroid, der tages på kursus, men kombineres oftere med andre anabolske og androgene steroider for synergistisk virkning. På grund af en bred vifte af Virkninger – fra udtalt fedtforbrænding til øget styrke, er det relevant i næsten alle sportsgrene forbundet med fysisk aktivitet. doser af Stanozolol i tabletter kan anbefales i intervallet 20-50mg om dagen med en daglig indlæggelsesfrekvens på en eller to gange dagligt. Afviklingen af Rexobol-50-lægemidlet kan vare op til 6-8 hele uger. Normalt tages dette ikke i længere perioder, fordi risikoen for sidevirkninger vil stige, herunder på grund af toksiciteten Virkninger på leveren. Cyklussen med Stanozolol kræver ikke anvendelse af stærke anti-østrogener, som aromatasehæmmere, fordi dette ikke er fuldstændigt et aromatiserende steroid, og det har ikke østrogen aktivitet. Men obligatorisk PCT (postcyklusterapi), der begynder efter afslutningen af ​​hovedkurset og varer, normalt op til 3 uger (kan effektivt udføres med anvendelsen af ​​Tamoxifen eller Clomiphene).

Eksempler på kombinerede cyklusser med Rexobol 50

Cykler af Stanozolol i tabletform og testosteronpropionat (til atleter på begynderniveau under skærecyklusser). Cyklusvarigheden er 6 uger + 3 uger PCT. doser af dette steroid i kombinerede cyklusser er i gennemsnit 30-50 mg Stanozolol om dagen og 100 mg testosteronpropionat hver anden dag. Inden for post-kursus terapi anvendes også Tamoxifen. Afviklingen af ​​Stanozolol 50mg, Testosteron Propionate og Trenbolone Acetate er for de mere erfarne atleter til et sæt af tør muskelmasse. Kursus varighed er 8 uger + 3 uger efter cyklus terapi. Doserne af Steroider for denne cyklus er i gennemsnit 30-50 mg Stanozolol om dagen, 100 mg testosteronpropionat hver anden dag og 75-100 mg trenbolonacetat hver anden dag. Til PCT bruges Clomiphene også.

Oral Stanozolol: Anmeldelser fra atleter

Oral Stanozolol har været på markedet i mere end et halvt århundrede, men i årtierne siden starten har det ikke mistet hastværket som det bedste dopingmiddel. På den anden side blev det oprindeligt udviklet til medicinske og veterinære formål, men i forbindelse med fremkomsten af ​​ikke-steroide analoger, der bruges til samme formål, bruges det i disse dage praktisk talt ikke som et lægemiddel. Ligesom analogerne af andre mærker er Rexobol-50 anmeldelser ofte positive og beskriver fremragende cyklusresultater. Modtagelse dette steroid, som regel, er ikke ledsaget af en høj risiko for side Virkninger og forbedringer, som fedtforbrænding eller en stigning i effektivitet, begynder at dukke op allerede inden for de første uger efter brugen.

For at studere feedback fra kunder af Stanozolol tabletter, er tilgængelig på forummet i vores online butik eller på selve webstedet. På forummet er det også nemt at få en individuel konsultation vedrørende egenskaberne eller modtagelsen af ​​den interessante Rexobol-50 til sportsmedicin, det være sig steroid- eller peptidhormoner. For at kommunikere via forummet er det obligatorisk at registrere sig (det er ikke nødvendigt, hvis du blot vil studere indholdet af emnerne), hvilket ikke tager meget tid. Og hvis du bruger typiske sociale netværk, så er forbindelsen næsten øjeblikkelig. På trods af sikkerheden ved at købe Winstrol, skal det huskes, at medicin kun ordineres og bruges under opsyn af specialister. Fra selvaccept kan der opstå alvorlige negative helbredsmæssige konsekvenser, hvis du ikke søger dette råd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rexobol-50 (Alpha Pharma)”