Buy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBesorgen Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingComprar Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingOstaa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingAcheter Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingkoop Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingcomprare Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingköpa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shipping
Oxydrolone (Alpha Pharma)

DKK595.80

Oxydrolone (Alpha Pharma)

DKK595.80

Producent: Alpha Pharma Kategori: Oral Stof: Oxymetholone (Anadrol) Pakke: 50mg (50 pills)

Oxydrolon er et af de mest kraftfulde orale midler. Dette steroid er ikke tilbøjeligt til at konvertere til østrogen, men har i sig selv en østrogeneffekt. Lægemidlets varighed er 15 timer, og opdagelsestiden under medicineringen er op til to måneder. Oxymetholone er egnet til brug i forberedelsesperioden, men professionelle atleter, på grund af mulige ikke-konkurrencemæssige tests, er anvendelsen af ​​Steroider nødvendig på egen risiko.

hvordan man tager stoffet

Oxydrolon bruges til at få muskelmasse. Den anbefalede kursusvarighed til dette formål er 4 til 6 uger ved en dosis på omkring 100 mg pr. dag. Baseret på ændringen i hormonelle Virkninger, der opstår som følge af administrationen af ​​Oxydrolon, er det bedst at opdele daglige doser i to eller endda tre doser. Stigende doser på mere end 100 milligram resulterer ikke i væsentlige forbedringer i resultaterne, men øger samtidig chancen for bivirkninger. Hvis du prøver denne medicin for første gang, er det tilrådeligt at begrænse din dosis til 50 milligram. Efter kurset er afsluttet, skal PCT udføres, hovedmålet er genopretning af kroppens egen testosteronproduktion. Testosteron boostere eller Tribulus vil være i stand til at klare denne opgave. Anvendelse af Oxydrolone i kombinationskursus inkluderer kombinationer af Oxandrolone med Trenbolone og Primobolan. For at øge styrken kan du bruge Testosteron og Stanozolol. Det handler ikke om at overdrive med dosen. Stanozolol i kombination med Oxymetholone er en fuldstændig skadelig “duet”, som kan føre til skader (f.eks. beskadigelse eller brud på ledbåndene).

Bivirkninger af Oxymetholone:

  • Androgenisering / virilisering – talghud, acne, hårtab, ansigts- / kropsbehåring, seksuelle og andre krænkelser;
  • Østrogen eller gestagen side Virkninger – reduceret produktion af naturlige testosteron niveauer, colitis, væskeophobning, øget tryk;
  • En forøgelse af fedtlaget af kvindelig type;
  • Steroidet bærer hepatotoksicitet Virkninger på leveren.

Derfor bruges normalt et relativt kort kursus. Ansøgningens længde er normalt begrænset til 6-8 uger.

Kommentarer og anmeldelser om Oxymetholone

I mange årtier har Oxymetholone været og er stadig en af ​​de bedste steroider til at opnå hurtig og bemærkelsesværdig muskelmasse. Så det er ikke overraskende, at købere taler mest positivt om det og taler om et vellykket kursus med komplimenter. Oxymetholone-atleter, selvfølgelig, bemærker, at dette ikke er det sikreste anabolske steroid, men ifølge rigtigt sportspersonale er risikoen det værd. Derudover er siden Virkninger nemme at minimere uden at stå over for store helbredsproblemer. Kommentarer om Oxydrolon beskriver det som et kraftfuldt steroid, håndteringskraften er bedre end næsten enhver analog. Det er også særligt effektivt i sammensatte kursuss, men det er vigtigt at huske på, at ikke alle steroider kombineres sikkert.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oxydrolone (Alpha Pharma)”