Anavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online Steroide ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroides. Online esteroides ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma  Steroidit. Steroidien verkkokauppaAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Online Stéroïdes ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Negozio online di steroidiAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids Shop
Anavar 50 (Dragon Pharma)

DKK1,949.10

Anavar 50 (Dragon Pharma)

DKK1,949.10

Producent: Dragon Pharma Kategori: Oral Stof: Oxandrolone (Anavar) Pakke: 50mg (100 pills)

Anavar 50 (Oxandrolone) er et unikt steroid med en høj anabolsk effekt og lave androgene indikationer. Det har en halveringstid på omkring 10 timer. Det vigtigste anvendelsesområde er sport. Anvendes i tung atletik og for at opnå de bedste resultater i sportskonkurrencer. Det er med til at gøre musklerne stærkere og give ordentlig energi til kroppen, hvilket er meget vigtigt for nogle former for sport, men inden for rammerne af udførelsen af ​​en atlet får det dem ikke til at tage på i vægt. Medicinen blev introduceret i 60’erne af forrige århundrede. Det er blevet brugt til at behandle HIV-infektion og andre forstyrrelser i immunsystemet. Det forbedrer regenereringen af ​​hud og væv. Det muliggør reduktion af fedme hos personer med diabetes. Det bruges til at behandle anæmi og andre lidelser i kroppen. Forskellen mellem dette steroid i dets sammensætning – carbonatomet er blevet erstattet af et oxygenatom i den anden position, hvilket gør det muligt at reducere sidevirkninger og sikre, at produktet er sikkert.

Anavar 50 i Bodybuilding

Anavar bruges af atleter under tørreprocessen, hvilket reducerer afkastet og styrker muskler og led. Det er også vigtigt i hvileperioden for stærke steroidpræparater og til hovedkonkurrencer. Medicinen er velegnet til begyndere og bodybuildere samt atleter med en langvarig sportskarriere med lægemidler. De bruges ikke kun til at styrke muskelmassen, men mange bruger stoffet blandt andre steroider for at hjælpe med at reducere rygsmerter og forbedre muskelmassen. Det hjælper med at bevare kropsformen før store konkurrencer. Den har også kort tid i blodet til påvisning. Steroidet af denne type har anti-kataboliske egenskaber. Efter længere tids træning restituerer musklerne sig hurtigt. Det har en lav tærskel for androgen aktivitet. Af denne grund bruges det til begyndere og kvinder. Det befrier kroppen for overskydende vand og fedt. Dette giver dig igen mulighed for at akkumulere muskelvolumener af kvalitetsdefinition.

Cyklus og dosering af medicinen

Dosis Anavar 50 vælges individuelt for hver atlet. Mængden af ​​milligram vil afhænge af kroppens vægt og kemiske tolerance. Kroniske sygdomme og allergiske reaktioner tages også i betragtning, når man planlægger en cyklus. Begynd at tage stoffet med 10 mg om dagen, gradvist at øge dosis til 40 mg. For professionelle atleter kan dosis øges til 80 mg. Tag Steroideren flere gange om dagen for at opretholde et stabilt niveau af hormoner i din krop. Kurset varer 6 uger. Efter afslutningen skal du bruge anden medicin for at genoprette de naturlige hormoner i din krop (post-cyklus terapi). Styrkelse af virkningen af ​​steroidet vil hjælpe med at opretholde din kost og konstante sportsindsats. For at effekten bliver stærkere og musklerne mere effektive, kan du tage anden medicin såsom Sustanon eller Testosteron.

Uønskede Virkninger på kroppen

Anavar 50 har ikke en negativ effekt på kroppen. Dens blide virkning eliminerer en række bivirkninger. Du vil kun støde på problemer, hvis du øger din dosis markant og eller øger den anbefalede kursusvarighed. I dette tilfælde kan du opleve symptomer som:

  • Stigning i blodtryk;
  • Hovedpine;
  • Mavesmerter og tarmlidelse;
  • Kvalme og opkast;
  • Reduktion af erektion og libido.

Som diskuteret er disse sidevirkninger sjældne og forekommer normalt kun, når doseringen eller varigheden af ​​lægemidlet overskrides eller misbruges. Hvis alle anbefalingerne følges, vil atleter ikke støde på nogen af ​​disse bivirkninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anavar 50 (Dragon Pharma)”