N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.N-Lone-100 (Maxtreme) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
N-Lone-100 (Maxtreme)

DKK384.60

N-Lone-100 (Maxtreme)

DKK384.60

Producent: Maxtreme Kategori: Injectable Stof: Nandrolone phenylpropionate (NPP) Pakke: 10 ampuller (100mg/ml)

Varenummer (SKU): 536 Varekategorier: , , Tag:

N-LONE-100 er den kunstige form for hormon Nandrolone Decanoate, der er tilgængelig i injicerbar form. Det er fremstillet af Maxtremepharma.

N-LONE-100 bruges til behandling af patienter, der lider af anæmi, nyresvigt og håndtering af anæmi, der er anstiftet på grund af nyreproblemer. Det bruges også til at behandle andre problemer. Det øger væksten af ​​visse væv og har vist sig at øge antallet af røde blodlegemer i kroppen og gøre blodet meget iltet.

I N-LONE-100 er der vedhæftet en decanoatester, der sikkert frigiver nandrolonhormonet i kroppen, når det først er kommet ind i kroppen gennem injektion. tage to injektioner på en uge er ganske rigeligt til at opretholde stoffets niveau i blodbanen. Hvis du regelmæssigt skal gennemgå en test, så bør du ikke indtage N-LONE-100. Personer, der leder efter steroidet med kortest halveringstid, og dem, der forlader kroppen meget hurtigt, bør prøve Deca 250. Du bør aldrig tage højere doser af N-LONE-100 af potentielle negative virkninger. rapporter har antydet, at N-LONE-100 er enormt effektiv og effektiv i både skære- og fyldecyklus. kombination af N-LONE-100 med testosteron er bedst til bulking-cyklus og stabling med Deca eller winstrol er ideel til skærecyklus.

Hvis du oplever følsomhed med Steroider, så kan du tage Dostinex eller Cabaser for at undgå disse problemer.

Bivirkninger

På grund af forbindelsens evne til at aromatisere til østrogen, så du bør ikke tage det alene, ellers ville østrogen side Virkninger som gynækomasti og væskeophobning opleves af dig. Anti-østrogener som Letrozol eller Clomid kan udføre det nødvendige arbejde. Der er nogle andre androgene sider Virkninger også forbundet med højere doser er fedtet hud, acne på flere kropsdele og aggressiv adfærd. Det afslutter også den naturlige testosteronproduktion, så eftercyklusterapi er nødvendig.

Dosis

Den anbefalede og sikre dosis af N-LONE-100 til mænd er 350 mg til 550 mg på en uge, og cyklusvarigheden skal være mellem 8 og 12 uger. Den anbefalede dosis til kvinder er 50 til 100 mg om ugen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “N-Lone-100 (Maxtreme)”