Buy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroideComprar Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Provibol (Alpha Pharma)

DKK473.50

Provibol (Alpha Pharma)

DKK473.50

Producent: Alpha Pharma Kategori: Oral Stof: Mesterolone (Proviron) Pakke: 25mg (50 pills)

Varenummer (SKU): 557 Varekategorier: , Tag:

Provibol er et hormonpræparat, hvis aktive ingredienser er Mesterolone, der er i stand til at forbedre erektionsfunktioner og afværge hjælp af mindre androgen aktivitet. Bodybuildere bruger Mesterolone (eller Proviron, som de nogle gange kalder det) gennem et forløb af anabolske steroider, da det hjælper med at løse en lang række problemer.

Egenskaber og effekter

Proviron forhindrer Steroider i kroppen i at omdannes til østrogener ved at være en aromatasehæmmer. Proviron tillader ikke udvikling af gynækomasti, tillader ikke ødem, fedtaflejring og østrogenbivirkninger. Det forhindrer absolut ikke kroppen i at producere sit eget testosteron (i øgede doser kan det hæmme produktionen), men tværtimod er det med til at øge koncentrationen af ​​frit testosteron i blodet, hvilket blokerer aktiviteten af ​​kønshormonbindende globulin. Meget ofte bruges lægemidlet under post-cyklusbehandling, selvom gennemførligheden af ​​denne håndtering er tvivlsom, da dette lægemiddel absolut ikke har nogen evne til at genoprette sekretionen af ​​endogent testosteron.

Anvendelsesmetode og doseringer

Den daglige tilførsel af Proviron til mænd er en dosering svarende til 50 mg af lægemidlet, som bør opdeles i to dele og tages efter måltider. En dosering på op til 100 mg Proviron pr. dag anses for acceptabel. Højere doser af Proviron kan føre til uventede og ubehagelige virkninger. Hvis der efter kursusstart begynder at opstå en langvarig erektion, som i de fleste tilfælde giver smertefulde fornemmelser og generer, så bør du reducere dosis af det indtagne lægemiddel eller helt stoppe ved hjælp af det. Man skal huske på, at lægemidlet har en positiv effekt på libido og forbedrer styrkens kvalitet hos mænd, og derfor er brugen berettiget på et forløbet af lægemidler, der sænker libido. I bodybuilding tages Proviron ofte, mens atleter forbereder sig på en konkurrence på grund af dets evne til at øge muskelfasthed og definition. Proviron er et foretrukne lægemiddel for vestlige filmskuespillere, de bruger det til at bevare deres tiltrækningskraft og øge kroppens “muskularitet”, da de er bange for at bruge det tungere steroid “artilleri”. Dette stof er også populært blandt kvindelige bodybuildere, da det giver musklerne tæthed. Kvinder skal til gengæld nøje overvåge doseringen, som ikke bør overstige 25 mg om dagen i højst fire uger for ikke at forårsage dannelse af virilisering.

Bivirkninger

Dette lægemiddel i moderate doser har ikke en giftig effekt på leveren, hvilket gør dets brug uskadeligt i flere uger. Det undertrykker heller ikke hypothalamus-hypofyse-testikler-aksen. Lægemidlets kemiske natur har mange ligheder med Dihydrotestosteron, som kan forårsage hypertrofi af prostata og skaldethed hos mænd i den del af hovedet, der er rigere på hår. For at forhindre bivirkninger er det nødvendigt at foretage undersøgelser af prostatakirtlen fra tid til anden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Provibol (Alpha Pharma)”