Online Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol till salu | Top Injectable Alpha Pharma SteroideOnline Boldabol en venta | Top Injectable Alpha Pharma esteroidesOnline Boldabol Myytävänä | Top Injectable Alpha Pharma  SteroiditOnline Boldabol à vendre | Top Injectable Alpha Pharma StéroïdesOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma Steroids
Boldabol (British Dragon)

DKK63.00

Ikke på lager

Boldabol (British Dragon)

DKK63.00

Producent: British Dragon Kategori: Injectable Stof: Boldenone undecylenate (Equipose) Pakke: 10ml hætteglas (200 mg/ml)

Out of stock

Varenummer (SKU): 800 Varekategorier: , Tag:

Boldabol er et mildt anabolsk steroid med lavt androgen udtryk, fremstillet af det thailandske medicinalfirma British Dragon. Det bruges normalt i kombination med testosteron eller andre androgener under muskelopbygning. Det aktive stof, Boldenone Undecylenate eller Equipoise, som det almindeligvis kaldes, giver brugeren en langsom, men stabil og langsigtet anabolsk effekt.

Ligevægtseffekter

I nærvær af en fuld mængde protein og kalorier i atletens kost hjælper Boldenone Undecylenate med at opbygge muskelvæv, reducere de kataboliske processer, øge appetitten, forbedre blodcirkulationen i kroppen, fylde musklerne med ilt og øge blodets nitrogenniveau. Det er en meget vigtig faktor for at få muskelmasse og styrke. Store doser kan undertrykke negativ feedback på spermatogenese på grund af inhibering af FSH.

I sig selv rummer Bolt, som det kort hedder i sportsverdenen, et meget interessant faktum. Det begynder ikke at virke med det samme, og det er ofte nødvendigt at injicere det for at opretholde koncentrationen i blodet, da Boldenone Undecylenate er en kort ester, og dens varighed er ikke lang. Virkninger af Equipoise tager lang tid at dukke op, du vil begynde at se en mærkbar effekt efter en uge eller endda halvanden uge efter starten af ​​tage det. Alle disse nuancer giver et ubehageligt indtryk. Det interessante faktum siger, at dette lægemiddel har flere plusser end minusser. Boldenone Undecylenate holder ikke op med at virke efter endt kursus, du vil mærke en mærkbar effekt i mere end en uge! Kvaliteten af ​​den opsamlede muskel er imponerende, da Equipoise ikke tilbageholder væske i kroppen. Bodybuildere sammenligner det ofte med Deca, kun uden bivirkninger. Hvis dit ønske er kvalitetsmuskler, og du er klar til at vente på at få fantastiske resultater, så er Boldenone Undecylenate præcis steroidet for dig!

Boldenone Undecylenate Dosering og cyklusråd

Den optimale dosis af Equipoise varierer fra 200-600 mg om ugen. Den ugentlige dosis kan opdeles i 3-4 gange og tages regelmæssigt. Det anbefales, at der gives injektioner hver anden dag. Kurset kan vare op til 8 uger, hvorefter det anbefales at holde en pause på 2 måneder.

Når det kombineres med andre ingredienser såsom Testosteron Enanthate og Anadrol, gør Boldenone Undecylenate underværker for at opbygge stærke og massive muskler.

Bivirkninger

Efter tag Boldenone kan testiklerne midlertidigt ændre sig i størrelse (testikelatrofi). I slutningen af ​​kurset vender testiklerne tilbage til deres tidligere tilstand, det skyldes, at testiklerne under kurset producerer sæd af dårlig kvalitet og i mindre mængder. Hos kvinder kan Boldenone Undecylenate øge størrelsen af ​​klitoris, øge seksuel lyst, ændre adfærd, gøre stemmen grov eller forårsage hårvækst på usædvanlige steder. Desuden har dette lægemiddel potentiale til at forårsage levertoksicitet.

Periodisk er det nødvendigt at ændre injektionsstederne, da hyppige injektioner på samme sted kan fremprovokere udseendet af en byld, i tilfælde af en byld, anbefaler vi at kontakte en lægeklinik for konsultation af en læge. Bylder forsvinder ofte uden operation.

You can Købe Boldabol at a low price on our website in the Danmark.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boldabol (British Dragon)”