Buy Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for SaleBesorgen Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroide till saluComprar Androxine Online | Top Legal Anabolic esteroides en ventaOstaa Androxine Online | Top Legal Anabolic  Steroidit MyytävänäAcheter Androxine Online | Top Legal Anabolic Stéroïdes à vendrekoop Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for SaleBuy Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Salecomprare Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for SaleBuy Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Saleköpa Androxine Online | Top Legal Anabolic Steroids for Sale
Androxine (Alpha Pharma)

DKK678.60

Androxine (Alpha Pharma)

DKK678.60

Producent: Alpha Pharma Kategori: Injectable Stof: Trenbolone Pakke: 10 ampuller (50mg/ml)

Varenummer (SKU): 682 Varekategorier: , Tag:

Androxine (Tren Suspension) af Alpha-Pharma er et dynamisk stof, der er vandbaseret Trenbolone Suspension. Vandbasen er utrolig smart skuespil. Derfor laver anvendelsen af ​​dette stof generelt en flyvelinje for muskelmasse og er den bedste, så længe blodniveauet holdes stabilt.

Grundlæggende er Androxine (Tren Suspension) det mest fantastiske steroid, der bruges af muskelhoveder i dag. Tren Suspension er et steroid, der er ekstremt anabolsk. Det er også konstrueret på en måde, der ikke aromatiserer. Dette, der er identificeret med dets høje steroidegenskaber, gør musklen fremstillet af dette lægemiddel af høj kvalitet og defineret. Kunder af Trenbolone rapporterer generelt om store gevinster i kvalitets muskelmasse, selvom fedtet og vandet ser ud til at “bløde” af. Androxine er dog langt fra blødt, med en anabolsk vurdering på 500! Trenbolon er et energisk fedtforbrændingsværktøj, og en hel del vægtløftere kommenterer, at kroppen kan omdanne muskler til fedt ekstremt hurtigt, selv når deres spiserutine ikke er i orden.

Cykler med Androxine

Androxin kan bruges i både skære- og byggecyklusser. De, der ønsker at tage på muskelmasse, kan inkorporere androgene orale steroider, som Dianabol, i cyklussen. Trenbolone- og Winstrol-stakken bliver fortsat set som en af ​​de mindst besværlige kombinationer af klipning/præ-konkurrence, der nogensinde har været. Denne cyklus, brugt sammen med en streng diæt og cardio, vil uden tvivl skabe exceptionelle resultater.

Androxine (Tren Suspension) er ikke et stof til unge. Men for mænd er den anbefalede dosering af dette stof 200-600 mg pålideligt i en varighed på 6-10 uger. Det frarådes at overskride disse doser og kursusvarighed, da dette kan forårsage risiko for bivirkninger.

Androxine bivirkninger

Androxine (Tren Suspension) vil levere alle normale steroidbivirkninger. Mange kunder melder om vild nattesved, mens de har fået hjælp af dette stof. For at hjælpe med at bekæmpe denne negative effekt tilrådes det, at kunderne forsøger at holde blodniveauerne så konsistente som muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Androxine (Alpha Pharma)”