Buy Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid SellerBesorgen Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid SellerComprar Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid VendedorOstaa Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid MyyjäAcheter Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid Sellerkoop Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid SellerBuy Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid Sellercomprare Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid SellerBuy Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid Sellerköpa Androver (Vermodje) Online | Best Oral Steroid Seller
Androver (Vermodje)

DKK68.00

Ikke på lager

Androver (Vermodje)

DKK68.00

Producent: Vermodje Kategori: Oral Stof: Oxymetholone (Anadrol) Pakke: 50mg (50 pills)

Out of stock

Androver (Oxymetholone) er en af ​​de stærkeste anabolske steroider til at få muskelmasse. Det har moderate og hurtige androgene egenskaber af kort varighed. Det er velkendt under mærkerne Androver, Anapolon, Anadrol, Androliс og andre. Det blev oprindeligt kun produceret til kemo (brugt til at behandle anæmi og knogleskørhed, samt stimulering af appetit og muskelvækst hos skrøbelige patienter), men i dag er det bedre kendt som en sportsnekrose, der anbefales til atleter.

Oxymetholone-effekt

Betydelig forøgelse af muskelmasse, afhængigt af træningens sværhedsgrad, kan øge resultaterne op til 10-15 kg, øge styrke og udholdenhed og forbedre ledfunktionen inklusive mobilitet. Takket være de lette ledsmerter viser en stigning i aktiviteten af ​​det anabolske hormon sig godt i kombinerede kurser. Sammenlignet med testosteron har Anadrol 3 gange større anabolsk aktivitet (320%) og dens androgene effekt er reduceret til 45% af testosteron. Varigheden er cirka 15 timer. (Halveringstid er 8-9 timer.), hvilket kræver daglig brug. Varigheden er den samme i tablet- og injektionsversionerne, så der er ingen forskel i administration (pille eller injektion, som regel kan den daglige dosis opdeles i flere receptioner).

hvordan man tager Oxymetholone?

Til brug i sport anbefales steroidet hovedsageligt at blive brugt af erfarne atleter med megen praksis i anvendelsen af ​​farmaci. Dette er en potent anabolsk og androgen. For begyndere vælges mere aktive førstegradssteroider såsom Turinabol eller Testosteron Propionate. Metoden til at optage Oxymetholone udføres normalt med det mål at maksimere muskelmassen og øge styrken. Tabletterne kan bruges alene, men de bruges normalt i et kombineret kursus. De anbefalede kombinationer er kombinationer af Oxymetholone med formuleringer som Methenolone, Testosteron, Turinabol, Stanozolol, Boldenone og mange andre. For ikke-anbefalede forbindelser – hovedsageligt forbindelser med “ilt”, som fremmer øget gestagenaktivitet og/eller hepatisk toksicitet.

Dosis af Oxymetholone vælges af den enkelte, men oftest bruges den ved 50 til 100 mg om dagen. Kursets varighed overstiger ikke 6 uger på grund af risiko for leverskader, der kan opstå ved lange kursusforløb. Efter afslutning af ansøgningen er PCT (post-cyklus terapi) obligatorisk og skal omfatte anvendelse af lægemidler til at genoprette testosteron og konsolidere resultater.

Oxymetholone: ​​Bivirkninger

Fordi Oxymetholone kan omdannes til østrogen, kan det forårsage mange bivirkninger. Det er også giftigt for leveren i høje doser. Dette lægemiddel kan forårsage følgende bivirkninger:

  • Mistet appetiten
  • Hovedpine
  • Kvalme
  • Opkastning
  • Mavesmerter
  • Søvnløshed

Diarré

Mens du tager Oxymetholone, skal du spise produkter, der er rige på kalorier, proteiner og fedtstoffer, der er nødvendige for at opbygge kraftig muskelmasse. Når det tages i lang tid, har Oxymetholone en undertrykkende effekt på hypothalamus, som reducerer eller stopper den naturlige testosteronproduktion. For at reducere eller endda undgå væskeophobning og opnå den bedre muskelvækst bør du tage Clomid og Proviron med Oxymetholone.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Androver (Vermodje)”